Yıldırım'dan Ayyıldız'a teşekkür plaketi

Silivrispor Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Yıldırım önceki gün kulübün geçmiş dönem yöneticilerinden ve maddi destekçilerinden Mehmet Ayyıldız'a teşekkür plaketi ile birlikte ismi yazılı forma hediye etti.

Silivrispor Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Yıldırım önceki gün kulübün geçmiş dönem yöneticilerinden ve maddi destekçilerinden Mehmet Ayyıldız’a teşekkür plaketi ile birlikte ismi yazılı forma hediye etti.

Silivrispor’a maddi manevi desteğini hiçbir zaman esirgemeyen isimlerin başında gelen Ayyıldız Grup sahibi Mehmet Ayyıldız’a teşekkür gecikmedi. Silivrispor Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Yıldırım önceki gün Mehmet Ayyıldız’ı ofisinde ziyaret ederek kendisine katkılarından dolayı hem plaket verdi hem de kendisi için özel hazırlattığı üzerinde isminin yazılı olduğu formayı takdim etti. Yıldırım yaptığı açıklamasında; “Geçmiş dönem yöneticilerimizden Silivrispor’a döneminde maddi manevi çok katkısı olan Ayyıldız Grubu sahibi Mehmet Ayyıldız arkadaşımı ziyaret ettim. Bu aralar her ne kadar her yerde gündem siyaset olsa da biz yine doğru yolumuzda Silivri’mize, ülkemize iş-aş üretip istihdam sağlamaya devam ediyoruz. Kendisi ile Silivri gençliği ve Silivrispor için geleceğe dair güzel planlamalar üzerinde konuştuk. Ülkemize kendimizi sorumlu hissettiğimiz için çeşitli STK’larda aldığımız sorumluluklar ile faaliyet ve hizmete tam yol devam edecektir” dedi.
ENGİN AKIN

Bakmadan Geçme