Yeşilova Esnaf şampiyon 1-0

Süper Amatör Küme 4. Grupta şampiyonu belirleyecek maçta haftaya lider giren Yeşilova Esnaf kendi sahasında ve seyircisi önünde en yakın takipçisi İstanbul Gümüşhanespor'u 1-0 mağlup ederek bitime bir hafta kala şampiyonluğunu resmen ilan etti.

Süper Amatör Küme 4. Grupta şampiyonu belirleyecek maçta haftaya lider giren Yeşilova Esnaf kendi sahasında ve seyircisi önünde en yakın takipçisi İstanbul Gümüşhanespor’u 1-0 mağlup ederek bitime bir hafta kala şampiyonluğunu resmen ilan etti.

K.Çekmece Yeşilova Kemal Aktaş Stadyumu’nda oynanan maça iki takım da istekli ve arzulu başladı. Temponun bir an bile düşmediği maç tam bir taktik savaşı şeklinde başladı. Hem Yeşilova Esnaf hem de İstanbul Gümüşhane orta sahada birbirine üstünlük kurmaya çalıştı. İki takım da savunma önlemlerini sıkı tutunca pozisyonun az olduğu mücadelenin ve kemik seslerinin çıktığı bir ilk yarı izledik. İlk yarıda gol sesi çıkmazken takımlar soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle gitti. Maçın ikinci yarısında ev sahibi ekip oldukça etkili başladı. İlk yarıya göre oyununu rakibine kabul ettiren yeşil beyazlılar tüm hatlarıyla rakip kaleye yüklendi. K.Çekmece temsilcisi 65. dakikada Hakan Hicabi Uslu’nun attığı golle 1-0 öne geçti. Maçta tempo bir an olsun düşmezken son düdükle birlikte hem 3 puan hem de şampiyonluk Yeşilova Esnaf’ın oldu. Maçın son düdüğüyle birlikte K.Çekmece Yeşilova Kemal Aktaş Stadyumu Yeşilova Esnaf’ın şampiyonluk kutlamalarına sahne oldu. Şampiyonluk sevincini taraftarlarıyla birlikte paylaşan yeşil beyazlılar grubunda şampiyon olarak Klasman Grubu maçlarına kalmaya hak kazandı.

ÇEBİ DE YENİAY DA ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARINA KATILDI
Maçın ardından saha içinde yapılan şampiyonluk kutlamalarına hem K.Çekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi hem de AK Parti K.Çekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay katıldı. Çebi de Yeniay da yeşil beyazlıları tebrik ederek şampiyonluklarını kutladı. Şampiyonluk fotoğraflarının içine de giren Çebi ve Yeniay Yeşilova Esnaf’ı şampiyonluk yarışında yalnız bırakmadı.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU
 

Bakmadan Geçme