İskender Kordu

BU OYUN FENERBAHÇE'YE YETMEZ

İskender Kordu


Fenerbahçe'yi bu sezon ilk kez izleme şansım oldu Adana Demir deplasmanında. Şunu söyleyebiliriz ki sarı lacivertliler galip geldi ama oyun olarak hiç de hazır değiller.
90 dakikalık bir oyun planları yok.
Oyun tamamen doğaçlama. 90 dakikanın büyük bölümünde oyunun ve topun sahibi Adana Demir oldu.
Özellikle Beşiktaş'tayken her zaman hakkını verdiğimiz, oynamadığında da 'neden oynamıyor' diye sorduğumuz Gökhan İnler sahanın en iyisi olarak dikkat çekti.

Tam bir maestro.
Maçı 90 dakika izleyenler Gökhan İnler'in bir takım için ve oyun için ne ifade ettiğini umarım daha iyi anlamışlardır. Sahaya baktığınızda Adana Demir'in bir oyun planının olduğunu, bunu da 90 dakika ısrarla denediklerini gördük.
Fenerbahçe golü bulduğu ve saman alevi gibi parlayan ataklarının dışında maçın genelinde hep savunma yaparken, skoru korurken gördük.
Pereira'nın takıma kattığı birşey yok şimdilik. Takım geçen seneden de aşağıda diyebiliriz. Fenerbahçe kimsenin deneme tahtası olmamalı.
Ortaya çıkan oyun galibiyeti bir kenara koyarsak oyun keçi boynuzu kadar. Fenerbahçe bu oyunla belki daha çok maç kazanır ama bu oyun bırakın şampiyonluğu Avrupa kupaları için bile yetmez.
Koskoca bir hazırlık döneminde Pereira bize bu oyunu oynattıysa gelecek haftaları düşünemiyorum bile.

Yazarın Diğer Yazıları