İskender Kordu

ALKIŞLAR GÖKHAN GÖNÜL VE CANER ERKİN'E

İskender Kordu

İşte gerçek profesyonellik.
Gerek Gökhan Gönül gerekse de Caner Erkin Fenerbahçe'yle anlaşmalarına rağmen son güne kadar Beşiktaş için her şeyini ortaya koyarak gerçek bir profesyonellik örneği ortaya koydu.
 
Özellikle Gökhan Gönül takımdan ayrılacak olmasını bilmesine rağmen Gençlerbirliği maçının ardından Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligine kalıp kalmamasına bakmak için Sivas maçının skorunu sorması hep akıllarda kalacak.
 
Caner Erkin de görev verildiği süre içerisinde elinden geleni yaptı.
 
Sergen Yalçın, Rıdvan'a forma verdiğinde ise profesyonel bir futbolcu gibi kapris yapmayıp sırasını bekledi. Her iki oyuncu da bugün eski takımları Fenerbahçe'ye gitmelerine rağmen Beşiktaş'ta güzel izler bırakan iki oyuncu oldu.
 
Ruiz ve Karrius gibi oyuncuların daha sezon bitmeden bavullarını toplayıp, takımı yüz üstü bıraktıklarını görünce Gökhan Gönül ve Caner Erkin'in davranışları daha da değerli oluyor sporseverlerin gözünde.
 
Beşiktaş için ne kadar büyük kayıp olursa olsun hem Gökhan Gönül hem de Caner Erkin bana göre Türk futbolu için örnek bir profil çizdi Beşiktaş'tan ayrılırken bile.
 
Nasıl çirkin davranışları eleştirip ayıplıyorsak iki oyuncunun bu davranışını da tarihe not düşmeliyiz. Yolları açık olsun iki oyuncunun da.
 

Yazarın Diğer Yazıları