İbrahim Keskin

Doğruluğun hazine olduğunu biliyorduk

İbrahim Keskin

Sevgili sporseverler, zor günler geçirdiğimizi hepimiz bizzat görüyor ve bunu da hep birlikte yaşıyoruz. Bizim işimiz Spor ve Sporcuları kaleme alıp onların sesi olmak için buradan mücadelemizi gece gündüz demeden sürdürüyoruz.
 
Benim duygularıma tercüman olan İskender Kordu kardeşim, elinden geldiğince bu zor günlerde neler yaşandığımızı kısaca anlatmaya gayret göstermiş. Oysa bu anlatılanlar bence azdır. Eğer tamamını kaleme ve ya sayfalara dökmeye kalksaydık inanın ne bizim yazmaya gücümüz ne de sizin okumaya zamanınız yeterdi. Uzun soluklu bir çalışmanın içerisindeydik hep birlikte neler yapılması gerektiğini, neler yapılabilirliği tartışıp durduk. Sonunda nerelere gelindiğini hepiniz çok iyi gözlemlediniz. Bence bundan sonrasını İskender Kordu kardeşim gereğince sizlere anlatmaya gayret etmiş ve ona bu güzelliği için ayrıca teşekkür ediyorum. Siz okurlarımıza da ayrıca bizleri sabırla takip ettiğiniz için ayrıca teşekkürlerimizi iletiyoruz. Ayrıca bir teşekkür de İASKF ve İstanbul İl Temsilciliğine. Bu uzun zaman zarfında bizleri doğru bir şekilde bilgilendirerek bir anlamda Spor camiasının sesi ve kulağı olmamızı sağladılar. Doğruluğun hazine olduğunu bildiğimizden asla ödün vermedik ve bu doğruluğu sizlerle paylaşmaktan da büyük mutluluk duyduğumuzu iletmeden geçemeyeceğim.
 
İşte İskenden Kordu’nun Yazısı
Pandemi sürecinin etkili olmasıyla birlikte Türkiye’de hem profesyonel hem de amatörde futbol durma noktasına gelirken bu süreçte en doğru ve en taze haberleri siz okurlarımızla paylaştık. Haberlerimizi paylaşırken en az birkaç kaynaktan doğrulamaya özen gösterdik. En önemlisi de her zaman haberin kaynağının içinde olduk. Haber kaynaklarımızla sürekli dirsek teması içinde olduğumuz için sizlerle bu süreçte en doğru haberleri paylaşmaya çalıştık. Böyle bir süreç ilk kez yaşandığı için bizler de kulüplerimizle İASKF ve İstanbul Futbol İl Başkanlığı arasında köprü görevi yapmaya çalıştık. Bu süreçte bizim de en çok savunduğumuz noktalardan bir tanesi her gruptan en az 4 takımın yükselmesi yönünde oldu. Bunu da geçtiğimiz sezon takımların ligin ilk 8 haftasındaki puan durumlarıyla 18 hafta sonundaki sıralamadaki yerlerini karşılaştırarak neden en az ilk dört takımın çıkması gerektiğini gerekçeleriyle ortaya koyduk. Hiçbir şekilde hayal tacirliği yapmadan, insanların umutlarıyla ve duygularıyla oynamadan, söylentilerle, dedikodularla değil sağlam haber kaynaklarıyla siz okurlarımızı en doğru ve tarafsız şekilde bilgilendirmeye çalıştık. Gelinen noktada süreci ne kadar iyi takip ettiğimiz, gündemi sizlere ne kadar doğru aktardığımız da bugün İASKF ve İstanbul Futbol İl Başkanlığı’nın almış olduğu tavsiye kararı ile tescillenmiş oldu. Gelişmeleri ben ve yakın çalışma arkadaşım İbrahim Keskin’in sitelerinden takip eden okurlarımızı bugüne kadar hiçbir şekilde yanıltmadığımızı düşünüyorum. Gelinen noktada Federasyonun kesin olmamakla birlikte beşinciler için de kontenjan açmak için bir düşünce içinde olduğunu duyuyoruz. Ancak bu konuda bilgi kesin olmadığı için sizlerle paylaşmamızın doğru olmadığını düşünüyoruz. Bu konudaki resmi açıklamaları zaten hem Ali Düşmez’in hem de Ali Tanrıyaşükür’ün ağzından önümüzdeki günlerde duyacaksınız. Ben ve arkadaşım İbrahim Keskin bu süreçte hep kulüplerimizin mağdur olmaması için uğraştık. Bu süreçte fikirlerimizi değerli federasyon yetkililerimizle paylaştık. Alınan kararın bütün 2.Amatör Küme kulüplerine hayırlı olmasını diliyorum.  Burada kazanan kulüplerimiz oldu. Bundan sonraki süreçte yine en doğru ve objektif haberleri okumak için gözünüzü bizden ayırmamanızı diliyoruz. Her zaman en doğru, kaynağı sağlam, asparagastan uzak haberlerle buluşmak için bizden ayrılmayın diyorum.
 
 

Yazarın Diğer Yazıları