Cemil Kenar

Statlar boş, salonlar fuul

Cemil Kenar

Futbol tarihimizin en ilginç sezonunu yaşıyoruz.
Boşta kalan antrenörlere bakın çoğu geçmiş yıllara damga vurmuş hocalar. Buna karşılık Beşiktaş altyapı hocasıyla kaybetmiyor, Kasımpaşa hocasız çıktığı 5 maçta 15 puan alıyor. İlginç değil mi?

İçerde dışarda kazanarak giden Trabzon ara transferde bir takım kuracak kadar yeni oyuncu alırken üç büyüklerin puan cetvelindeki yeri ve transfer sessizliği normal mi?

Futbol organizasyonlarında bir şeyler oluyor, birileri bir şeyler deniyor!!!
Kötü günlerden geçiyoruz daha kötü günlere doğru ilerliyoruz.

Önceden haftada bir maç oynanıyor hafta boyunca tüm yönleriyle konuşulur tartışılırdı. Artık haftada iki, bazen üç maç oynandığı oluyor, böyle olunca problemin kaynağına inecek zaman kalmıyor.

Hakemleri, Kenan Karaman’ı, Taylan’ı, kaleciyi, Hakan Yandaş’ı taratarın önüne atıp cambaza bak diyorlar. İnsanlar cambaza bakarken gerçek sorumluları gözden kaçırıyorlar.
Oysa problemin kaynağı daha derinde.
Futbol eski cazibesini kaybetti.
Kaptan dedikleri dümenci çıktı.
Gemi karaya oturdu bu tabloda etkisi katkısı olanlar konuşuluyor mu?
Konuşulmaz…

Ne kadar farkındasınız bilmiyorum ama Frencesko Ferioli diye bir adam var. Alanya’da Çağdaş hocanın yardımcısıydı, Alanya uçuyordu, Karagümrük’e gitti, Alanya çöktü, Çağdaş patladı, Bülent Korkmaz gitti Ferioli tekrar geldi, Alanya 3 maçta 11 gol atıp 9 puan alarak tekrar yükselişe geçti!!!

Bu adamda bir keramet olmalı.
Milyon evrolar harcayıp kulüpleri batıran anlı şanlı hocaları baştayken Ferioli’nin kerametini konuşabilirler mi? Tabii ki konuşamazlar…

Kasımpaşa’nın hocasız 15 puan alması Kenan Karaman’ın neden oynadığı, neden oynatılmaması gerektiği kadar tartışılmıyor.

uzun lafın kısası battı balık yan gidiyor.
Bu gayya kuyusundan çıkmanın bir yolunu arayanlar Basketbola, Voleybola yoğunlaşıyor.
EuroLig Şampiyonluğuna, Dünya Şampiyonluğuna ambargo koyan takımlarımız var.
Avrupa’nın en iyi oyuncuları, hocaları bizde. Fenerbahçe, Efes, Vakıfbank, Eczacıbaşı dünya çapında en yüksek izlenme oranlarına sahip takımlar. Bunlar bizim takımlarımız…

Geçen hafta Fenerbahçe Opet-Vakıfbank derbisi vardı. Youtube üzerinden yaklaşık 500 bin kişi tarafından izlenmiş, izleyenlerin %38’i Türkiye’den, %62’si uluslararası izleyiciler. ağırlıklı olarak Brezilya, Tayland, Endonezya, Filipinler’de izlenmiş.

Başarıysa başarı.
Tanıtımsa tanıtım.
Cüzi bilet fiyatlarıyl Vezelyi, Larkini, Edayı, Boşkoviçi izlemenin keyfi de cabası…
 

Yazarın Diğer Yazıları