Velimeşe- Criptowaps ile sponsorlukta anlaştı

TFF 2.Lig ekiplerinden Ergene Velimeşespor'dan dev sponsorluk anlaşması, Naim Süleymanoğlu Tesisleri'nde yapılan törenle Criptoswaps ile sponsorluk sözleşmesi imzaladı.

TFF 2.Lig ekiplerinden Ergene Velimeşespor’dan dev sponsorluk anlaşması, Naim Süleymanoğlu Tesisleri’nde yapılan törenle Criptoswaps ile sponsorluk sözleşmesi imzaladı.

Ligin ikinci yarısı öncesi Criptoswaps ile yapılan sponsorluk anlaşması camiaya adeta ilaç gibi geldi. Criptoswaps ile yapılan anlaşmanın 1 buçuk yıl geçerli olduğu bildirildi.

Protokolün ardından bir açıklamada bulunan kulüp başkanı Serkan Bezgin kulübe kaynak oluşturma adına böyle bir sponsorluk anlaşmasına imza attıklarını söyledi. Bezgin “Tekirdağ’ın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi Ergene Velimeşespor’umuza kaynak sağlamak amacıyla düzenlediğimiz sponsorluk imza protokolümüze hoş geldiniz. Biliyorsunuz Ergene Velimeşespor olarak TFF 2. Ligde Kırmızı grupta mücadele ediyoruz. Sezona geç başlamamız nedeniyle, takımın geç form tutması, talihsiz sakatlıklar yaşamamız ve şanssız bir şekilde aldığımız mağlubiyetler nedeniyle ligin ilk yarısını beklentimizden uzak bir şekilde tamamladık. Ancak ligin ikinci yarısı için yaşadığımız puan kayıplarını telafi etme adına çalışmalarımıza şimdiden başladık. Teknik heyetin talebi doğrultusunda ihtiyaç duyulan yerlere takviye yapmak için görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Tüm bunları yaparken ihtiyaç duyulan şeylerin başında maddi kaynaklar geliyor. Bugün de kulübümüze kaynak oluşturma adına yeni bir sponsorluk sözleşmesine imza atacağız. Criptowaps ile yapacağımız anlaşma uyarınca; ligin ikinci yarısında formalarımızın sırtında sponsor firmamızın ismi yazacak, gelecek sezon ise göğüs reklamı olarak yer alacak. Ergene Velimeşespor’a katkı sağlayacak olan bu sözleşmenin hem kulübümüze hem de Critowaps’a hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

GELİRİN YÜZDE 10’U YAREN BEBEĞE BAĞIŞLANACAK

Bezgin buradan gelecek olan gelirin yüzde 10’unun SMA Tip1 kas hastası Yaren Belli’ye bağışlanacağını açıkladı. Ergene Velimeşe token anlaşması sonucu token satışlarının Ergene Velimeşespor kulübünün çıkaracağı uygulama üzerinden yapılacağı, bu tokenler ile Ergene Velimeşespor taraftarının lisanslı ürünler alabileceği ifade edildi. 19 milyon tokenin satışa sunulacağı belirtildi.

FIRAT “ERGENE VELİMEŞESPOR’U TFF 1. LİGE TAŞIYACAĞIZ”

Ergene Velimeşespor Onursal Başkanı ve iş insanı Cengiz Fırat ise yapılan anlaşmanın Ergene’ye ve Ergene Velimeşespor’a hayırlı olmasını dileyerek bu sponsorluğun Ergene Velimeşe’ye büyük katkı sağlayacağını düşündüğünü söyledi. Fırat  “Ergene Velimeşe Türkiye’de ses getirecek kadar büyük bir kulüptür. İlk yarıda iyi bir sezon geçiremedik. Ancak ikinci yarıda yapacağımız transferler ile daha üst liglere, ligi ortalarda bitirip, önümüzdeki yıl planlamamızı yapıp bu takımı TFF 1.Lige taşıyacağız. Bu sponsorluk anlaşması gerçekten güzel oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.” ifadesini kullandı.

“TRANSFERLER İÇİN BİZZAT ÇALIŞIYORUM”

 Fırat, son 9 maçta hiç galibiyet alamayan Ergene Velimeşespor’un performansı için “Son 9 maçta başarısız olduk. Elimizdeki kadro bu kadardı. Ama bu durumu ikinci yarı yapacağımız hamlelerle, yapacağımız transferlerle ligi orta sıralarda bitirerek düzelteceğimize eminim. Bu transferler için bizzat ben çalışıyorum, yönetiyorum. Şu anda size isim söylemek istemiyorum, ilerleyen zamanda paylaşılır.” cümlelerini kurdu.

Kaynak: manset59.com
 

Bakmadan Geçme