Ufuk stres dağıttı 4-1

Bölgesel Amatör Lig 1.Grupta düşme hattını yakından ilgilendiren maçta K.Çekmece Ufuk kendi sahasında ve seyircisi önünde Haliç'i 4-1 mağlup ederek iki hafta aradan sonra galip geldi.

Bölgesel Amatör Lig 1.Grupta düşme hattını yakından ilgilendiren maçta K.Çekmece Ufuk kendi sahasında ve seyircisi önünde Haliç’i 4-1 mağlup ederek iki hafta aradan sonra galip geldi.

Yeşilova Kemal Aktaş Stadı’nda oynanan maça ev sahibi ekip oldukça istekli ve arzulu başladı. Başlama vuruşuyla birlikte oyunu rakip sahaya yıkan K.Çekmece temsilcisi 6. dakikada İbrahim Ökten’in attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra hızını kesmeyen ev sahibi ekip 15. dakikada Murat Bulgur’un penaltıdan attığı golle skoru 2-0 yaptı. İlk yarı boyunca konuk Haliç ikinci bölgede organize olmakta, topu üçüncü bölgeye taşımakta zorlandı. İlk yarı boyunca oyuna hükmeden ev sahibi ekip soyunma odasına da 2-0 önde gitti. Maçın ikinci yarısı ile birlikte ilk yarıda skoru bulan ev sahibi ekip rölanti bir oyun şekline döndü. Konuk Haliç 76. dakikada Muhammet Onur Uğurlu ile farkı bire indirince maça heyecan geldi 2-1. Fakat K.Çekmece Ufuk bu gole çabuk karşılık verince 81. dakikada Ege Vatansever’le fark yeniden ikiye çıktı: 3-1. Bu golle birlikte konuk ekip tamamen oyundan düştü. K.Çekmece Ufuk adına perdeyi kapatan isim 90. dakikada Emrullah Gül oldu: 4-1. Bu sonuçla K.Çekmece Ufuk puanını 27’ye yükseltirken 8 puanda kalan Haliç de matematiksel olarak küme düşmüş oldu.
 

Bakmadan Geçme