Tunbar, Zor zamanlardan geçiyoruz

Silivrispor Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Tunbar devre arasında çalışmalarına devam eden takımı ve ikinci yarı için görüşlerini beyan etti ve 'İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da kazanan daima Silivri ve Silivrispor olsun' dedi.

Silivrispor Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Tunbar devre arasında çalışmalarına devam eden takımı ve ikinci yarı için görüşlerini beyan etti ve “İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da kazanan daima Silivri ve Silivrispor olsun” dedi.

TFF 3. Lig 3. Grupta zirve için mücadele eden Silivrispor’da yönetimin takıma ve teknik heyete olan güveni tam. Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Tunbar yaklaşan ikinci yarı öncesinde görüşlerini dile getirdi. Tunbar yaptığı açıklamasında; “Bizim için çok zorlu bir ikinci yarı olacak. Ligde ikinci yarının ilk hafta maçında kinde sahamızda en yakın takipçimiz Erbaaspor maçıyla lige başlayacağız. Arkasından Darıca Gençlerbirliği deplasmanında olacağız. Daha sonra da yine kendi sahamızda Kuşadasıspor ile oynayacağız. Ben ligin ilk yarısında da aynı şekilde düşünmüş ve konuşmuştum. Ligdeki ilk 3 maç bizim geleceğimizi belirleyen maçlar olacaktır. Eğer biz bu 3 maçtan galibiyetle ayrılırsak, o zaman hedefimizi tutturmuş oluruz. Kısım kısım hareket ediyoruz ilk hedefimiz ilk yarıyı Play-Off potasında kapatmaktı bunu başardık. İkinci yarı ise ilk 3 hafta maçlarımızdan puanlar çıkarmak ve altımızdaki takımlarla aramızdaki puan farkını açmak. 

ZOR ZAMANLARDAN GEÇİYORUZ
İlk üç haftayı kayıpsız kapattığımız zaman sadece finalleri düşüneceğiz ve buna motive olacağız. Oynanmayan maçın da ne analizi ne de konuşmasını yapabiliriz. Lig başında kurulan takımın bunu başaracak güçte olduğunu biliyoruz ve kendilerine inancımız da vardır. Gerek teknik heyetimiz gerekse de oyuncularımızın samimiyetlerine inanıyoruz onların da bizlerin samimiyetine inandıklarını biliyoruz. Zor zamanlardan geçiyoruz ve yaşanılan bu zor zamanlarında sonunun aydınlık ve şampiyonluk olduğunu biliyoruz. Kazanan daima Silivri ve Silivrispor olsun” dedi.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme