Tunbar, Bu Milli gurur Silivri'nindir

Altyapılardan sorumlu Vedat Tunbar'ın yaklaşık iki yıldır titizlikle üzerinde çalıştığı proje kapsamında hayata geçirilen yenilikler meyvelerini vermeye başlıyor ve U-14 takımından 6 minik yürek Milli Takım seçmelerine davet edildi.

Altyapılardan sorumlu Vedat Tunbar’ın yaklaşık iki yıldır titizlikle üzerinde çalıştığı proje kapsamında hayata geçirilen yenilikler meyvelerini vermeye başlıyor ve U-14 takımından 6 minik yürek Milli Takım seçmelerine davet edildi.

Silivrispor Gençlik Geliştirme Direktörü Yılmaz Lise’nin hazırladığı program doğrultusunda idmanlarını yapan Silivrili gençlere milli davet geldi. Silivrispor U-14 takımında oynayan sağ-sol açık Ada Ergün, orta saha İ. Hamza İbiş, sol bek İlhan Gülep, stoper Ahmet Erdem, orta saha Eymen Yağız Ermiş ve stoper Erhan Karagöz Beylerbeyi 75. yıl Stadı’nda yapılacak olan seçmelere davet edildi. İstanbul Beylerbeyi 75. yıl Stadı’nda yapılacak olan seçmeler 08.11.2023 tarihinde saat 12.30’da başlayacak.

SİLİVRİ’NİN GELECEĞİ GARANTİ ALTINDADIR
Silivrispor altyapılardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Tunbar yaptığı açıklamasında; “Gururumuz katlanarak büyümekte. İlçemin gençlerinin hedeflerine destek olmak onların sevincine, başarısına ve gelecekteki planlarına katkıda bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Yıllardır altyapılar anlamında çalışmalarımızı ödün vermeden devam ettirmemizin karşılığını almaya başlıyoruz. Bu sene verdiğimiz transferler ve şimdi milli takım seçmelerine davet ne denli sıkı çalıştığımızın göstergesidir. İnanıyorum ki bu seçmelere katılmaya hak kazanan gençlerimiz kendilerini en iyi şekilde gösterecek ve hak ettikleri yerlere geleceklerdir. Çocuklarımızın bu başarıya ulaşmalarına katkıları bulunan tüm hocalarıma teşekkür ederim onlarda çok çalıştılar emek sarf ettiler. Silivri büyüktür, Silivri geleceği garanti altındaki gençlerimizle güçlüdür” dedi.
ENGİN AKIN
 

Tunbar, Bu Milli gurur Silivri'nindir
Tunbar, Bu Milli gurur Silivri'nindir

Bakmadan Geçme