Tepecikspor, işini zora soktu: 0-1

TFF 3. Lig 3. Grupta Ligde kalma mücadelesi veren Büyükçekmece Tepecikspor, Play-Off'un içinden çıkmamak isteyen İçel İdmanyurduspor'u sahasında konuk etti.

TFF 3. Lig 3. Grupta Ligde kalma mücadelesi veren Büyükçekmece Tepecikspor, Play-Off’un içinden çıkmamak isteyen İçel İdmanyurduspor’u sahasında konuk etti.

Maça oldukça etkili başlayan konuk İçel İdmanyurduspor ataklarını önlemekte zorlanan Büyükçekmece Tepecikspor, ilk 45 dakikada rakip yarı alana geçmekte zorlandı. Adeta tek kale oynayan konuk İçel İdmanyurduspor, 39. dakikada Tepecikspor savunmasının uzaklaştıramadığı topu Umut Aydın ile ağlara yolladı 1-0. Bir türlü oyunsal anlamda üstünlük kuramayan Büyükçekmece Tepecikspor, ilk yarıyı 1-0 yenik kapadı. İkinci yarıda ilk yarıya oranla daha derli toplu görünen Büyükçekmece Tepecikspor, rakibine pozisyon vermese de kendisinin yakaladığı net pozisyonları skora yansıtmakta zorlandı. İleride çoğalamayan ve eline geçirdiği pozisyonları skora yansıtamayan Büyükçekmece Tepecikspor, rakibinin kontra ataklarını da cesurca önledi. Rakip savunmadaki boşlukları değerlendiremeyen Büyükçekmece Tepecikspor, rakibine 1-0 kaybederek sıkıntılı bölgeden uzaklaşamadı. Tehlike çanlarının çalmaya devam ettiği Büyükçekmece Tepecikspor’u zorlu bir üç hafta bekliyor. 37 puanda kalan yeşil-beyazlılar,  ligde kalma adına rakiplerine oranla yine de bir adım önde görünüyor.
 

Bakmadan Geçme