Tepecikspor'da Armağan Turhan farkı

Büyükçekmece Tepecikspor'un deneyimli Teknik Direktörü Armağan Turhan, yeşil-beyazlı kulübü ayağa kaldırarak takıma inanılmaz bir güç kazandırdı.

Büyükçekmece Tepecikspor’un deneyimli Teknik Direktörü Armağan Turhan, yeşil-beyazlı kulübü ayağa kaldırarak takıma inanılmaz bir güç kazandırdı.

Bornova 1877 maçı ile başlayan Tepecikspor serüveninde önemli bir yol kat eden deneyimli Teknik Direktör Armağan Turhan, 6 maçta 4 galibiyet bir beraberlik ve bir mağlubiyet alarak takımı alt sıralardan Play-Off’un içerisine kadar taşıdı. Son iki maçta rakip fileleri 9 kez havalandıran ve kalelerini gole kapayan Büyükçekmece Tepecikspor’da Armağan Turhan’ın farkı gün geçtikçe kendini göstermeye başladı. İlk devrenin bitimine iki hafta kala 8 puanda aldığı Büyükçekmece Tepecikspor’u 21 puana taşıyarak Play-Off’un içerisine taşımasını bilen Turhan, camiayı büyük bir havaya soktu. Taraftarlarında çok sevdiği deneyimli Teknik Direktör Armağan Turhan, ilk yarıyı en az puan kaybı ile kapamayı arzu ettiklerini fakat futbolda erken konuşmanın yersiz olduğuna da vurgu yapmadan edemedi. Bir sonraki maçı düşünmenin doğru olmayacağını söyleyen Teknik Direktör Armağan Turhan, “Bir maç biter bizde diğer maç başlar. Bir sonraki maçı düşünmek ve ona hazırlanmak yanlış olur. Önceliğiniz önünüzdeki ilk maç. O maçta bizim için Belediye Kütahyaspor maçı. Belediye Kütahyaspor maçına da diğer maçlara çıktığımız gibi kazanmak için çıkacağız. Ben oyuncularımı Akhisarspor karşısında gösterdikleri performanstan dolayı tebrik ediyor yürekten kutluyorum. Şimdi önümüzde çok önemli Belediye Kütahyaspor maçı var. Bu maçtan da üç puanla ayrılırsak Play-Off’taki yerimizi biraz olsun sağlama almış oluruz. İnşallah taraftarımızın desteğiyle bu maçtan da alnımızın akı ile çıkarız” dedi.

Bakmadan Geçme