Temel Eyüpoğlu'ndan Silivrispor'a teşekkür

Tepecikspor Onursal Başkanı Temel Eyüpoğlu hafta içi oynanan Silivrispor maçının ardından yaptığı açıklamasında, 'Bizleri en iyi şekilde ağırlayan Silivrispor camiasına teşekkür ederim' dedi.

Tepecikspor Onursal Başkanı Temel Eyüpoğlu hafta içi oynanan Silivrispor maçının ardından yaptığı açıklamasında, “Bizleri en iyi şekilde ağırlayan Silivrispor camiasına teşekkür ederim” dedi.

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden iki komşu ekip Silivrispor ve Tepecikspor arasında oynanan lig maçı 0-0 beraberlikle tamamlanmasının ardından Tepecikspor Onursal Başkanı Temel Eyüpoğlu yaptığı açıklamasında; “Dostluğun, kardeşliğin ve arkadaşlıkların sıkı sıkıya bağlı olduğunun yeniden kanıtlandığı bir müsabaka oldu. Bizleri kapıda ağırlayarak tribünlerde ve protokolde misafirperverliklerinden ödün vermeden hizmette bulunan Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu başta olmak üzere tüm yönetim kuruluna teşekkür ederim. Dostça başlayan maç dostça bitti. İşte görmek istediğimiz tablo buydu. 0-0 biten maçta her iki takımda kazanabilirdi ve kazanmaya da yakındı. Ev sahibi Silivrispor daha istekliydi ama olmadı. Tekraren Silivrispor camiasına teşekkür ederim. Futbolda görmek istediğimiz misafirperverlik içinde teşekkür ederim. Silivrispor iyi takım inanıyorum ki ligin ikinci yarısında tırmanışlarına devam edeceklerdir. Yolları açık olsun” dedi.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme