Tavşanlı Belediye, Teşvikiye'yi ikinci yarıda geçti

Yalova Süper Amatör Ligin yenilgisiz lideri Negmar Tavşanlı Belediyespor ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Teşvikiye Belediyespor ile karşılaştı.

Yalova Süper Amatör Ligin yenilgisiz lideri Negmar Tavşanlı Belediyespor ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Teşvikiye Belediyespor ile karşılaştı.

İlk yarısında gol sesi çıkmayan mücadelenin ikinci yarısında gerçek gücünü sahaya yansıtan Serkan Özdemir’in talebeleri karşılaşmayı 3-0 kazanarak 3 puanla evine dönen takım oldu. Mavi Beyazlı ekibin ikinci yarıda coştuğu mücadeleyi Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, Negmar Tavşanlı Belediyespor Kulüp Başkanı İsmail Oran, Genel Kaptan Murat Taşkömür ve Yönetim Kurulu Üyeleri yalnız bırakmayarak maçı tribünden takip ettiler. Teşvikiye Stadında oynanan mücadeleyi Abdullah Çalar, Erem Sırmacı ve Tayfun Can Demir hakem triosu yönetirken, Hasan Yıldırım müsabakada Saha Komiseri olarak görev yaptı. Mücadelenin ilk dakikalarına hızlı başlayarak etkili olan ev sahibi Teşvikiye Belediyespor yakaladığı net fırsatlarda sonuca gidemedi. İlerleyen dakikalarda orta alan mücadelesine dönen karşılaşmada iki takımda yaptıkları ataklarda gol sevinci yaşayamazken soyunma odasına golsüz eşitlikle girdiler.

NEGMAR FIRTINASI İKİNCİ YARIDA ESTİ

İkinci yarıya hızlı başlayan takım Negmar Tavşanlı Belediyespor oldu. Etkili ataklarla Teşvikiye kalesine giden Mavi Beyazlılar 56.dakikada ilk golü buldular. Samet Sert’in pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Eren Kondul plase bir vuruşla topu ağlara göndererek takımını 1-0 üstünlüğe taşıdı. 72.dakikada Furkan Samet Seven’in ara pasında topla buluşan günün başarılı oyuncusu Tugay Erol sol çaprazdan sert ve düzgün bir vuruşla topu Teşvikiye filelerine yollayarak takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti. 78.dakikada Tugay Erol çalımlarla ceza sahasına girerek topu Furkan Samet’e aktardı. Topun gelişine yerden düzgün bir vuruş yapan Furkan Samet Seven maçın sonucunu tayin eden golü filelere yolladı 3-0. Bu galibiyetle oynadığı 12 maçıda kazanarak 36 puana yükselen Negmar Tavşanlı Belediyespor gelecek hafta evinde Sultaniyespor ile karşılaşırken, 20 puanda kalan Teşvikiye Belediyespor deplasmanda Subaşıspor ile karşılaşacak.

Murat Nazik
 

Bakmadan Geçme