Tansu Açabey: Çıksalınspor'u kınıyoruz

İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grupta haftanın önemli maçında Tunusbağı evinde Çıksalınspor ile karşılaştı. Mücadele 90+3.dakikada konuk ekip Çıksalınspor'un üstünlüğü ile sona ermesinin ardından ev sahibi ekibin Teknik Sorumlusu Tansu Açabey sosyal medya hesabından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grupta haftanın önemli maçında Tunusbağı evinde Çıksalınspor ile karşılaştı. Mücadele 90+3.dakikada konuk ekip Çıksalınspor’un üstünlüğü ile sona ermesinin ardından ev sahibi ekibin Teknik Sorumlusu Tansu Açabey sosyal medya hesabından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Tansu Açabey yaptığı açıklamasında “Bu sabah Beylerbeyi stadında oynanan maçta 90+3 de rakibimizin attığı gol ile sahadan 1-0 mağlup ayrıldık. Saha da futbol oynayan arkadaşlarımızı ve teknik kadroyu kutluyor başarılarının devamını diliyorum. Saha dışında ise maçın başlangıcından sonuna kadar provokatörlük yaparak önce tribünde başkanı, saha kenarında hesapta idarecilik yapan spor ahlakından hiç haberi olmayan oğlunun yaptıkları maalesef futbolu çirkinleştiren unsur olarak bugüne damgasını vurmuştur. Hakemin rakip takımın saha içi yöneticisi olan kişiye kırmızı kart göstermesi sonucu sahadan ihraç edilen ancak sahayı terk etmemekte direnç sağlayan sağa sola tehditler savuran ve ağzından küfür hiç eksik olmayan bu arkadaşın sahalarda olmasından utanıyorum. Böyle kişilerin spor camiasında işi yoktur. Bu arkadaşın ısrarla oyuncularımızı tahrik etmesi küfürler etmesi, tehditler etmesi sahayı terk etmemesi ve maçtan sonra da 20-25 kişilik taraftarı ile üzerimize saldırması kulübü yöneten kişilerin kalitesini ziyadesi ile göstermektedir. Maç sonu akredite alanına seyircisi ile giren şahsıma ve takımıma karşı yapılan fiili saldırı da Beylerbeyi tesislerinde ki güvenlik kamerasında tespit edilmiş olup görüntüler karakola teslim edilmiştir. Bu kişilerin 6222 ile yargılanma yolu açıktır. Bu görüntüler ile mahkemeye gidilecek olması sebebi ile maç sonu yaşananları şu an için detaylandırmıyoruz. Burası Hukuk devleti ve kimsenin yaptığı kimsenin yanına kar kalmaz. Deplasman yasağı olan bir ortamda tribünde olmalarının yasak olduğu halde soyunma odalarına kadar giren ve bunları eleştirmek yerine siz Çıksalın’a nasıl geleceksiniz diyen ASKF de başkan vekilliği yapmış ve son seçimlerde de aday olmuş Sayın Fikret Sivri Bey efendiyi kınıyorum. Allah’tan bilinçli insan sayımız İstanbul’da çok fazlaymış ki bu camianın başına geçmemişsiniz diyerek sözlerimi noktalıyorum. Saha da çok güzel ve keyifli geçen müsabakayı kazanan rakip takım oyuncularımızı tekrar kutluyor bizler de mağlubiyetimize bahane aramadığımızı tüm kamuoyu ile paylaşıyorum” dedi.
 

Bakmadan Geçme