Sucuk ekmekler Gencoğlu'ndan

Silivrispor 2. Başkanı ve Altyapı Sorumlusu Süleyman Gencoğlu hafta sonunda altyapı oyuncularını kendi elleriyle besledi adeta.

Silivrispor 2. Başkanı ve Altyapı Sorumlusu Süleyman Gencoğlu hafta sonunda altyapı oyuncularını kendi elleriyle besledi adeta.

Gencoğlu cumartesi ve Pazar günü oynanan elit lig maçlarının ardından futbolculara tesislerde sucuk ekmek ziyafeti çekti. Maç günü izinli olmasına rağmen kulüp ahçısının da tesislere çağrılarak maçı biten oyunculara sucuk ekmek hazırladığı kaydedildi. Ortalama 100 sporcuya hazırlanan sucuk ekmekler tesislerde ikram edilirken Gençoğlu’nun bu jestinin sporcuları da oldukça mutlu ettiği ifade edildi.

“2 SENE SONRA A TAKIMA EN AZ 5 OYUNCU VERMEK İSTİYORUZ”
Silivrispor İkinci Başkanı ve Altyapı Sorumlusu Süleyman Gençoğlu bu sezon hep A takımın ön planda olduğunu ancak altyapıda da önemli işlere imza attıklarını söyledi. Gençoğlu “Bu sene hep A takım ön planda ama alt yapıda da önemli işlere imza atıyoruz. Bu senenin en önemli projesi altyapılarda elit liglerde mücadele etmemiz. 9 takımdan 6 tanesi elit lige katıldı. 8 altyapı hocamız var. Volkan Başkanın da çok yardımı oluyor. Amacımız şimdi değil 2 sene sonra A takıma en az 5 tane oyuncu vermek istiyoruz. Nitekim Özgür Hoca A takım maç kadrolarına zaman zaman altyapıdan da oyuncular alarak altyapıya verdiği değeri gösteriyor. Ayrıca elit lig maçlarını bizzat izliyor” ifadesini kullandı.
 

Bakmadan Geçme