Subaşı üstünlüğünü skora yansıttı 5-0

İstanbul Amatör 2. Küme 2. Grupta zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta Subaşı deplasmanda Üstün Futbol Kulübü'nü 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek sahadan istediğini alan taraf oldu.

İstanbul Amatör 2. Küme 2. Grupta zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta Subaşı deplasmanda Üstün Futbol Kulübü’nü 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek sahadan istediğini alan taraf oldu.

B.Çekmece Atatürk Stadyumu’nda oynanan maça iki takım da kontrollü bir oyun anlayışıyla başladı. Oyunda süre ilerledikçe konuk takım maça ağırlığını koymaya başladı. Mutlu Tarkan yönetimindeki misafir takım 13. dakikada Furkan Gül'ün attığı golle deplasmanda 1-0 öne geçti. 29. dakikada sahneye çıkan Taha Burak Uslu skoru 2-0’a getiren isim oldu. 41. dakikada Furkan Gül kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü rakip filelere bıraktı: 0-3. Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu. İlk yarıda maçı koparan Subaşı’na fark getiren diğer golleri de 53 ve 69. dakikalarda Furkan Gül attı: 0-5. Bu sonuçla Subaşı puanını 32’ye yükseltirken Üstün Futbol Kulübü 16 puanda kaldı.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU

Bakmadan Geçme