Silivrispor'un şampiyonluk kupaları geldi

Gruplarında şampiyon olan Silivrispor altyapılarının kupalarını İASKF Yönetim Kurulu Üyesi ve Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Ali Tonta tarafından Silivrispor Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu ve Altyapılar Sorumlusu İkinci Başkan Vedat Tunbar'a teslim edildi.

Gruplarında şampiyon olan Silivrispor altyapılarının kupalarını İASKF Yönetim Kurulu Üyesi ve Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Ali Tonta tarafından Silivrispor Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu ve Altyapılar Sorumlusu İkinci Başkan Vedat Tunbar’a teslim edildi.

Geçtiğimiz sezon Vedat Tunbar’ın tüm masraflarını üstlendiği Silivrispor genç takımları liglerde fırtına gibi esmiş ve alabilecekleri tüm kupaları alarak şampiyonluk destanlarına eklemeler yapmıştı. Yaşanan şampiyonlukların kupaları teslim edildi. Silivrispor Gençlik Geliştirme Direktörü Yılmaz Lise, hocalar Uğur Alper, Göksel Akıncı, Cansu Koç ve Mustafa Öztürk tarafından çalıştırılan Silivrispor genç takımları TFF U-13, TFF U-15, TFF U-17 ve TFF U-18 takımları şampiyonluk yaşamış, U-18 takımı Türkiye Şampiyonasına gitti ayrıca U-15 takımı da İstanbul Şampiyonasında mücadele etti.

ALİ TONTA KUPALARI TESLİM ETTİ
Yaşanan şampiyonlukların kupalarını İASKF Yönetim Kurulu Üyesi ve Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Ali Tonta tarafından verildi. Kupa töreninde Silivrispor Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu, İkinci Başkan Vedat Turban, Süleyman Gencoğlu, Uğur Babayiğit, Silivrispor A takım teknik patronu Özgür Ergün hazır bulundu. Tonta yaptığı açıklamasında; “Şampiyonluklar yaşayan gençlerimizi tebrik ederim. Dilerim bu gençlerimiz ilerleyen yıllarda ilçemiz takımlarının vazgeçilmez oyuncuları olacaklardır. Ayrıca Başkanımız Ali Düşmez’in de kendilerine başarı dilekleri var” dedi.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme