Silivrispor'un gençlerinden Tuzla'ya fark 3-1

TFF U-17 Bölgesel Gelişim Liginde mücadele eden Silivrispor U-17 takımı hafta sonu kendi sahasında ağırladığı Tuzlaspor'a fark attı.

TFF U-17 Bölgesel Gelişim Liginde mücadele eden Silivrispor U-17 takımı hafta sonu kendi sahasında ağırladığı Tuzlaspor’a fark attı.

Silivri İBB Müjdat Gürsu Stadı’nda oynanan ve doksan dakikası mükemmel bir mücadeleye sahne olan maçta Silivrisporlu gençler Tuzlaspor’u 3-1 yendi. Teknik patronluğunu Fatih Yorulmaz’ın yaptığı Silivrispor U-17 takımı işi ilk yarıda bitirdi. Yiğit Berk Arıcan, Ramazan Ordu, Bahar Kipi ve Sercan Karakoç’un yönettiği maça ev sahibi Silivrispor hızlı başladı. Müsabakanın 7. dakikasında orta sahada kaptırılan topu iyi takip eden Tuzlalı oyuncu Yusuf Baran Öner durumu 0-1 yaptı. Hızlı bir oyun ile rakip kale önünde adeta kamp kuran Yorulmaz’ın öğrencileri 25. dakikada Efe Saran Kara ile durumu 1-1 yaptı. Baskılı oyununu sürdüren Silivrili gençler müsabakanın 44. dakikasında Yakup Eren Özdemir ile durumu 2-1 yaptı. Müsabakanın ilk yarısı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıya da hızlı başlayan Silivrispor baskılı oyununu sürdürdü. Müsabakanın 83. dakikasında Kaan Doğan mükemmel bir gole imza attı ve maçın skorunu 3-1 olarak tayin etti.

ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme