Silivrispor'un can suyu Karakaş'tan

Hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde grupta en yakın takipçisi Erbaaspor ile karşılaşmaya hazırlanan Silivrispor'a can suyu Metin Karakaş'tan geldi.

Hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde grupta en yakın takipçisi Erbaaspor ile karşılaşmaya hazırlanan Silivrispor’a can suyu Metin Karakaş’tan geldi.

TFF 3. Lig 3. Grupta zirve için mücadele eden Silivrispor’a can suyu Metin Karakaş’tan geldi. Silivrispor tarafından özel olarak sınırlı sayıda üretilen ve tanesi 3.000 TL olan 100. Yıl formalarından 50 adet alarak kulübün maddi yükünü hafifleten Metin Karakaş’ın formalarını Silivrispor Yönetim Kurulu Üyesi Şahan Karakaş teslim aldı. Silivrispor tesislerinde yapılan törenle formaları teslim alan Şahan Karakaş, “İnanıyorum ki hafta sonu Erbaa maçını kazanıp çıkışımızı sürdüreceğiz. Karakaş ailesi olarak daima ilçemizin kulübünün yanında olmaktan gurur duyduk. Her zaman kulübümüzün yanında olacak ve destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

ÇOLAKOĞLU’NDAN, KARAKAŞ’A TEŞEKKÜR
Özel tasarımlı formalardan satın alarak kulübe destekte bulunan Metin Karakaş’a teşekkür eden Silivrispor Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu; “Silivrispor için vaktini, nakdini harcayan herkese sonsuz teşekkürler. Tamda ödemelerin olduğu ve sezonun ikinci yarısının ilk maçında gelen destek bizleri rahatlattı. Karakaş ailesine ve bizlerin yanında olan herkese teşekkürler” dedi.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme