Silivrispor U-14'ler bir harikaydı 2-1

TFF Elit Ligde mücadele eden ve Serhan Sezginer'in antrene ettiği Silivrispor evinde misafir ettiği Eyüpspor'u 2-1 yenerek mükemmel oyununu üç puanla süsleyen taraf oldu.

TFF Elit Ligde mücadele eden ve Serhan Sezginer’in antrene ettiği Silivrispor evinde misafir ettiği Eyüpspor’u 2-1 yenerek mükemmel oyununu üç puanla süsleyen taraf oldu.

Silivri İBB Müjdat Gürsu Stadı’nda oldukça soğuk bir havada oynanan maçta Silivrisporlu ve Eyüpsporlu gençler maçı izleyenlere adeta bir futbol ziyafeti çektiler. Serhan Sezginer’in çalıştırdığı Silivrispor U-14 takımı grubun en güçlü takımların olan Eyüpspor’u evinde misafir etti. Son derece rüzgarlı ve soğuk bir havada oynanan maçı Silivrispor 2-1 kazandı. Maça ev sahibi Silivri takımı hızlı başladı. Maçın daha ilk dakikalarında oyununun hakimiyetini eline alan Silivrispor ilk yarıda 18.dakikada Ahmet Faruk’un attığı golle 1-0 öne geçti. Bu golle birlikte ilk yarı da tamamlanmış oldu. İkinci yarıya oyunu kendi sahasında kabul eden Silivri takımı orta sahanın kontrolünü de eline aldı. Müsabakanın 56.dakikasında ilk golünde sahibi Ahmet Faruk yine golünü buldu ve maçı 2-0 oldu. Müsabakanın 68.dakikasında Eyüp takımı golünü buldu ve maçı 2-1 oldu. Bu dakikadan sonra oyunun kontrolünü elinde tutan Silivrispor maçı da istediği skorla bitirmesini bildi.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme