Şilespor'da Hız dönemi kapandı

Süper Amatör Küme ekiplerinden Şilespor'da şok ayrılık kararı. Şilespor yönetimi ve teknik direktör Hasan Hız bugün bir araya gelerek ayrılık kararı aldı.

Süper Amatör Küme ekiplerinden Şilespor’da şok ayrılık kararı. Şilespor yönetimi ve teknik direktör Hasan Hız bugün bir araya gelerek ayrılık kararı aldı.

Yönetimin, Hız’ın sözleşmesini karşılıklı olarak feshettiği, dostane bir ayrılık yaşandığı ifade edildi. Ayrılık sonrası resmi açıklama teknik direktör Hasan Hız’dan geldi. Hız “Şilespor kulübü yönetim kurulu ile görüşme sonucunda karşılıklı anlaşarak ayrıldık. 3 yıldır görev yaptığım 1 şampiyonluk, 2 yıl Süper Amatör, ilk sene üçüncü bitirdiğimiz, bu sezon da sekizinci sırada olduğumuz bu sezonda kan değişikliğinin iyi olacağını düşünerek yollarımızı ayırdığımız Şilesppor’a kalan maçlarında başarılar dilerim. Ailemiz gibi gördüğümüz Şilespor kulübü yönetim kurulundan Tanju Altınay başkanıma, kader ve yol birliği yaptığımız Enver Serkan Kapancı başkanıma, bir baba edasıyla her zaman destek olan Emin Karataş ağabeyime, kişiliğine, duruşuna saygı duyduğum Zeki Keçeci ağabeyime, destek konusunda sonuna kadar yanımda olan Mirsad Türker ağabeyime ve benim için değer biçilemeyecek kadar önemli, sevdiğim, saydığım Levent Yılmazcan ağabeyime, 3 yıldır kulüpte herşeyimize yardımcı olan Kutay ve Süleyman kardeşlerimize, 3 yıldır çalışmalarımıza ve müsabakalarımıza katılan tüm oyuncu grubuna teşekkür ederim. İnşallah her şey gönlünüzce olur” ifadesini kullandı.

Bakmadan Geçme