Selimpaşaspor zirve takibini bırakmıyor 3-1

TFF İstanbul Birinci Amatör Lig 2. Grupta mücadele eden Selimpaşaspor, Silivri İBB Müjdat Gürsu Stadında karşılaştığı Silivri Alibeyspor'u her iki yarıda attığı gollerle 3-1 mağlup etti.

TFF İstanbul Birinci Amatör Lig 2. Grupta mücadele eden Selimpaşaspor, Silivri İBB Müjdat Gürsu Stadında karşılaştığı Silivri Alibeyspor’u her iki yarıda attığı gollerle 3-1 mağlup etti.

Alibeyspor karşısında ilk yarıyı 2-0 önde tamamlayan Selimpaşaspor, ikinci yarıda da bir gol bularak sahadan 3-1 galip ayrılmasını bildi. Selimpaşaspor’da gol perdesini açan isim 17. dakikada Cemil Türken oldu 1-0. Golden sonra ataklarını sıklaştıran Selimpaşaspor, 30. dakikada Cemil Türken ile bir gol daha bularak skoru 2-0’a getirdi. İlk yarı Selimpaşaspor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıya da golle başlayan taraf yine Selimpaşaspor takımı oldu. 52. dakikada Kaan Temizel, takımını rahatlayan golü rakip filelere göndermeyi başardı 3-0. Silivri Alibeyspor’un ikinci yarıda attığı tek golün adı 79. dakikada Furkan Emre Açıkgöz oldu 3-1. Geriye kalan bölümlerde her iki takımın mücadelesi skoru değiştirmeye yetmedi ve Silivri Derbisini kazanan takım 3-1’lik skorla Selimpaşaspor oldu.
 

Bakmadan Geçme