Selimpaşa'ya hakem darbesi 2-0

İstanbul Amatör 1. Küme 2. Grupta zirve mücadelesi veren Selimpaşa'ya şok yenilgi. Portakallar ligde henüz galibiyeti olmayan Bolluca'ya deplasmanda 2-0 mağlup olarak zirve yolunda ağır bir darbe yedi.

İstanbul Amatör 1. Küme 2. Grupta zirve mücadelesi veren Selimpaşa’ya şok yenilgi. Portakallar ligde henüz galibiyeti olmayan Bolluca’ya deplasmanda 2-0 mağlup olarak zirve yolunda ağır bir darbe yedi.

Terkos Stadı’nda oynanan maçta ilk yarı golsüz sona erdi. Konuk Selimpaşa 71’de Doğukan Sever’in kırmızı kart görmesiyle sahada 10 kişi kaldı. Ev sahibi ekip 82’de Burak Bozdemir’in attığı golle 1-0 öne geçti. 90+1. dakikada Hacı Ünsalan skoru 2-0 yaptı. Bu maç aynı zamanda maçın da skoru oldu. Uzatmalarda iki takımdan da birer oyuncu kırmızı kart görerek cezalı duruma düştü. 90+3. Dakikada konuk takımdan Kaan Temizel, 90+7. dakikada da ev sahibi ekipten Enes Durmaz kırmızı kart görerek oyundan ihraç edildi. Bu sonuçla Selimpaşa 6 puanda kalırken ilk galibiyetini alan Bolluca da 4 puana yükseldi.
 

Bakmadan Geçme