Sakaryaspor, Velimeşe'de gol şov yaptı: 6-0

TFF 2. Lig'de 33. hafta maçında Ergene Velimeşespor'a konuk olan Sakaryaspor, ligde var olma mücadelesi veren rakibine adeta gol oldu yağdı 6-0.

TFF 2. Lig'de 33. hafta maçında Ergene Velimeşespor’a konuk olan Sakaryaspor, ligde var olma mücadelesi veren rakibine adeta gol oldu yağdı 6-0.

Sakaryaspor’un başında ilk maçına çıkan yeni Teknik Direktörü Tuncay Şanlı, ilk maçında farklı kazanmayı bildi. Bu sonuçla 1461 Trabzon'un mağlup olmasıyla bitime 5 hafta kala puan farkını 7'ye çıkaran yeşil-siyahlılar, şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmış oldu. Ergene Velimeşe Stadında oynanan maça ev sahibi takımın taraftarları yoğun ilgi gösterdi. İki tribünü de tıka basa dolduran Ergene Velimeşesporlu sporseverler, takımlarının 6-0 mağlup olmasından dolayı büyük üzüntü yaşadı. Maça oldukça hızlı ve istekli başlayan Sakaryaspor, ilk dakikalardan itibaren golü düşünen taraf oldu. 2. dakikada fırsatçılığını konuşturan Hurşit Taşçı, ceza alanı içindeki karambolü iyi değerlendirdi ve takımını deplasmanda 1-0 öne geçirmenin sevincini yaşadı. 15. dakikada tecrübeli golcü Tahir Babaoğlu, skoru 2-0’a getirdi. İlk yarı Sakaryaspor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıya da etkili başlayan Sakaryaspor,  52. dakikada kendisinin ikinci takımının üçüncü golüne imzasını atan oyuncu yine Tahir Babaoğlu oldu 3-0. Sahanın tamamına hakim olan Sakaryaspor’da tecrübeli golcü Tahir Babaoğlu 60. dakikada bir kez daha sahneye çıktı ve takımını 4-0 öne geçiren golü rakip filelere bıraktı. Sahanın en iyileri arasında yerini alan Hurşit taşçı, kendisinin ikinci takımının beşinci golünü rakip filelere bıraktı 5-0. Oyuna sonradan giren Okan Dernek, 88. dakikada attığı şık golle maçın skorunu ilan etti. 6-0. Müsabaka sonunda Sakaryaspor Teknik Direktörü Tuncay Şanlı’yı ve yeşil-siyahlı oyuncuları Ergene Velimeşesporlu taraftarlar ayakta alkışladı. Ergene Velimeşespor tribünleri müsabakanın hakemine ise büyük tepki gösterdi. Bu sonuçla ligde kalma umutlarını azaltan Ergene Velimeşespor tarafında üzüntü yaşanırken, Sakaryaspor cephesinde ise büyük sevinç yaşandı.
 

Bakmadan Geçme