Şahin, Tertemiz bir maç oldu

Gazitepespor Kulüp ana sponsoru Ali Şahin 2-1 kazandıkları Alibeyspor maçının ardından yaptığı değerlendirmesinde 'Tertemiz bir maç oldu ve izleyenler gerçek bir futbol ziyafeti çekti' dedi.

Gazitepespor Kulüp ana sponsoru Ali Şahin 2-1 kazandıkları Alibeyspor maçının ardından yaptığı değerlendirmesinde; “Tertemiz bir maç oldu ve izleyenler gerçek bir futbol ziyafeti çekti” dedi.

TFF İstanbul 1. Amatör Küme 2. Grupta zirve için mücadele eden Gazitepespor’da keyifler yerinde. Kulüp resmi ana sponsoru Ali Şahin yaptığı açıklamasında; “Birbirine yakın iki yakın camianın anlamlı ve b ir o kadar da centilmence mücadelesi herkesin takdirini kazandı. Mükemmel bir oyun izletti bize oyuncular. Hiçbir oyuncu oyunu çirkinleştirecek bir olayı tenezzül etmediler. Bu da ayrı bir kazanımdır. Tüm oyuncu ve teknik heyete teşekkür ederim. Centilmenliğin ön planda tutulduğu bir maç oldu. Kazanan biz olduk, kaybedebilirdik de. Oyuncularımı tebrik ediyorum. İyi yoldayız mücadelemiz zirve için devam edecektir” dedi.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme