Şahin Kuşadası karşısında lider gibiydik

TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Silivrispor kendi sahasında 0-0 berabere kaldığı Kuşadası maçının ardından Futbol Şube Sorumlusu Halil Şahin '3 puanı alan taraf alabilirdik' dedi.

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Silivrispor kendi sahasında 0-0 berabere kaldığı Kuşadası maçının ardından Futbol Şube Sorumlusu Halil Şahin “3 puanı alan taraf alabilirdik” dedi.

Grubunda oynadığı maçlarda isminden sıkça söz ettiren Silivrispor’da Futbol Şube Sorumlusu Halil Şahin, Kuşadası maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Şahin yaptığı açıklamasında; “Öncelikle 3 puanı kaçırdığımız için üzgünüm. Son haftalardır istikrarlı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Rakibimizin grupta konumu, harcadığı bütçe bizim için önemli değildi. Asıl önemli olan bizim ne yapacağımızdı, Kuşadası karşısında tüm oyuncularım lider gibi oynadı ve rakibimiz oldukça şanslıydı. Maçın baştan sona üstün olan tarafı Silivrispor’du. 

DAHA DA İYİ OLACAĞIZ
İyi oyunumuzu golle taçlandıramadık. Temiz bir beraberlik oldu. En yakın rakibimiz karşısında kaçan puanlara üzülüyoruz sadece. Daha iyi olmamız lazım, yakaladıklarımızı kaçırmadan, hedefe odaklı olmak zorundayız.

BİZİMLE ÜZÜLEN VE SEVİNENLERE TEŞEKKÜR
Maçın başlama düdüğü ile birlikte tam bir aksiyon vardı hem saha içinde hem de tribünlerde. 90 dakikada ilçesinin takımını sevenlerin coşkulu destekleri ateşledi takımı. İç ve dış sahada sahaya çıktığımızda yendiğimizde puan kaybettiğimizde bizimle üzülen ve bizimle sevinen herkese teşekkürü bir borç bilirim. Çok daha iyi olacağız” dedi.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme