Şahin, Gazitepe camiasını Muratbey maçına bekliyoruz

Silivri'nin köklü kulüplerinden Gazitepespor evinde grup lideri Muratbey takımını ağırlıyor ve bu maçı kazandığı takdirde şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aşarak zirveye bir adım daha yaklaşacak.

Silivri’nin köklü kulüplerinden Gazitepespor evinde grup lideri Muratbey takımını ağırlıyor ve bu maçı kazandığı takdirde şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aşarak zirveye bir adım daha yaklaşacak.

TFF İstanbul 1. Amatör Lig 2. Grupta mücadele eden Gazitepespor ana sponsoru Ali Şahin Pazar günü oynayacakları zorlu Muratbey maçı öncesi taraftarlara çağrıda bulundu. Şahin yaptığı açıklamasında; “Bizim için ligin en önemli maçı diyebiliriz. Rakibimizin gücünün farkındayız ve bu bilinçle hazırlandık. Teknik patronumuz Ozan Karakiraz’a ve tüm oyuncu kardeşlerime güvenim sonsuzdur. Bu maçı kazanarak önemli bir avantaj elde etmek istiyoruz. Bizim bu zorlu mücadelemizde tüm sevenlerimizi, Gazitepespor camiasını Müjdat Gürsu Stadı’na bekliyoruz. Taraftarımızın da desteğiyle bu maçı kazanarak zirve hedefimizin peşinden koşacağız” dedi.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme