Şahin, 3 puan ilaç gibi geldi

Silivrispor Futbol Şube Sorumlusu Halil Şahin, 1-0 galip geldikleri Karaköprü Belediyespor maçının ardından yaptığı değerlendirmesinde 'İlaç gibi gelen bir üç puan oldu ihtiyacımız vardı' dedi.

Silivrispor Futbol Şube Sorumlusu Halil Şahin, 1-0 galip geldikleri Karaköprü Belediyespor maçının ardından yaptığı değerlendirmesinde; “İlaç gibi gelen bir üç puan oldu ihtiyacımız vardı” dedi.

TFF 3. Lig 3. Grupta Play-Off hattından kopmamak için savaşan Silivrispor hafta sonu hayati bir üç puanı hanesine yazdırdı. Ligde lider konumda olan Karaköprü Belediyespor’u ağırlayan ve maçı uzatma dakikalarında 1-0 kazanan Silivrispor’da Futbol Şube Sorumlusu Halil Şahin yaptığı açıklamasında; “Zor bir maç olacağını biliyorduk. Rakibimizin gücünü ve hedeflerine aşinaydık buna göre önlemlerimizi aldık. Önceliğimiz yenilmemekti maçta oyun kurgumuzu buna göre ayarladık. 90+5.dakikada gelen golle sevincimiz iki katına çıktı. Son haftalardaki kötü gidişata da bir son vermiş olduk. İlaç gibi gelen bir üç puandı ihtiyacımız da vardı. Sahada aslanlar gibi savaşan tüm oyuncularıma ve oyun planını oluşturan teknik ekibimize teşekkür ederim” dedi.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme