Özçakıcı, Akpolat Tekstil'e teşekkürler

TFF İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Gümüşyakaspor maddi manevi yanlarında olan kurum ve kuruluşlara teşekkür plaketleri dağıtmaya devam ediyor ve son ziyaretlerini Akpolat Tekstil sahibi Ali Kaya'ya yaptılar.

TFF İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Gümüşyakaspor maddi manevi yanlarında olan kurum ve kuruluşlara teşekkür plaketleri dağıtmaya devam ediyor ve son ziyaretlerini Akpolat Tekstil sahibi Ali Kaya’ya yaptılar.

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan ve rotasını altyapılara çeviren Gümüşyakaspor’da Başkan Feyyaz Özçakıcı işi sağlam tutuyor. Güçlü bir şekilde lige hazırlanmaya çalışan kulüpte maddi manevi desteklerde bulunan isimler unutulmadan teşekkür plaketleri takdim ediliyor. Son olarak bölgede faaliyetlerini sürdüren Akpolat Tekstil sahibi Ali Kaya’ya plaketi teslim edildi. Özçakıcı konu hakkında yaptığı bilgilendirmesinde; “Yeni sezon için önceliğimiz altyapılar oldu. A takım seviyesinde de öyle çok acele etmeyi düşünmüyoruz. Önceliğimiz sürdürülebilir bir bütçe olacaktır. Bunun için gerekli atılımlarımızı yapıyoruz. Bizleri maddi manevi destekleyen kurumlardan olan Akpolat Tekstil sahibi Ali Kaya’ya teşekkürlerimizi bir borç biliriz. Bizlerin daima yanında olduğunu bildiğimiz değerli bir isimdir kendileri. Gümüşyakaspor için elini kim taşın altına koyuyorsa teşekkür ediyoruz” dedi.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme