Ormanlı evinde güzel: 5-2

Amatör 1. Küme 3. Grupta lider Ormanlıspor, kendi sahasında ve seyircisi önünde çıktığı ilk maçta Gümüşpınar'ı 5-2 mağlup ederek 11'de 11 yaptı.

Amatör 1. Küme 3. Grupta lider Ormanlıspor, kendi sahasında ve seyircisi önünde çıktığı ilk maçta Gümüşpınar’ı 5-2 mağlup ederek 11’de 11 yaptı.

Ormanlı Gökhan Topcuol Doğal Çim Stadı’nda oynanan maça adeta golle başlayan ev sahibi ekip 4. dakikada Kenan Öztürk’ün golüyle 1-0 öne geçti. 25. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Kenan Öztürk kendisinin ve takımının ikinci golünü Gümüşpınar filelerine bıraktı. 2-0. Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu. İkinci yarıda konuk ekip 54. dakikada Ömercan Aktürk’ün golüyle umutlandı. 2-1. Ormanlıspor bu gole 56. dakikada Abdullah Özdemir, 60. Dakikada da penaltıdan Murat Kanat’ın golleriyle yanıt verince fark üçe çıktı. 4-1. Gümüşpınar 71. dakikada Ömercan Aktürk’ün penaltı golüyle skoru 4-2 yapıp yeniden umutlansa da son sözü yine Ormanlı söyledi. Yeşil sarılılar 80. dakikada Ferhat Yılmaz’ın skoru ilan etti. 5-2. Bu sonuçla Ormanlıspor puanını 33’e yükselterek en yakın rakibi Gümüşyaka ile arasındaki 10 puanlık farkı sürdürdü. Gümüşpınar ise 7 puanda kalarak düşme korkusunu iyice hissetmeye başladı.
 

Bakmadan Geçme