Oklalıspor, lideri devirdi: 1-0

İkinci Amatör Lig 2. Grupta zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta Beycilerspor'a konuk olan Oklalıspor, rakibini 1-0 mağlup ederek iddiasını sürdürmüş oldu.

İkinci Amatör Lig 2. Grupta zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta Beycilerspor’a konuk olan Oklalıspor, rakibini 1-0 mağlup ederek iddiasını sürdürmüş oldu.

Maça çıkarken liderlik koltuğunda oturan Beycilerspor’u mağlup ederek rakibini koltuğundan eden Oklalıspor, gözünü şampiyonluğa dikti. İBB Silivri Müjdat Gürsu Stadında oynanan karşılaşmaya mükemmel başlayan Oklalıspor, rakibine rahat oyun alanı bırakmadı. Sağlı sollu ataklarla gol arayan ve aradığı golü 40. dakikada Emre ile bulan Oklalıspor, 1-0 öne geçmenin sevincini yaşadı. Sezonun en iyi futbollarından birini oynayan Oklalıspor, haklı bir galibiyet alarak haftayı üç puanla kapamasını bildi. Sahanın her yerinde kazanmak adına ellerinden gelen mücadeleyi veren Oklalısporlu oyuncular, haklı bir galibiyete imzasını atarak hem rakibini liderlik koltuğundan etti, hem de zirveye üç puan daha yaklaşmış oldu. Her iki yarıda da üstünlüğünü rakibine kabul ettiren Oklalıspor, galibiyet sevincini maç sonunda büyük bir coşku ile kutladı.
 

Bakmadan Geçme