Oklalı mucizesi: 2-1

Amatör 2. Küme 2. Grupta zirve mücadelesi veren Oklalıspor, bitime bir hafta kala Tem Terkos'u 2-1 mağlup ederek lider B.Çekmece Gençordu ile arasındaki puan farkını 2'ye indirdi.

Amatör 2. Küme 2. Grupta zirve mücadelesi veren Oklalıspor, bitime bir hafta kala Tem Terkos’u 2-1 mağlup ederek lider B.Çekmece Gençordu ile arasındaki puan farkını 2’ye indirdi.

Çanakça Stadı’nda oynanan maçta Tem Terkos 3 penaltı atışından yararlanamazken Oklalıspor 37. dakikada Yasin Polat’ın kırmızı kart görmesiyle kalan süreyi de 10 kişi oynamak zorunda kaldı. Başından sonuna kadar büyük bir çekişmeye sahne olan maçta ilk gol Tem Terkos’tan geldi. Konuk ekip henüz 11. dakikada 1-0 öne geçti. Oklalıspor bu gollere 24. dakikada Yunus Emre Cengiz, 32. dakikada da Emrah Şahin’in attığı gollerle yanıt vererek 2-1 öne geçti. Tem Terkos 37. dakikada kazandığı penaltı atışını dışarı attı. 40. Dakikada bir kez daha penaltı atışı kazanan Tem Terkos topu bu kez kaleci Sezer’e nişanladı. İkinci yarıda bir kişi kalmanın da etkisiyle Oklalı skor avantajını korumak için geriye yaslandı. 75. dakikada hakem Tem Terkos için üçüncü kez penaltı noktasına gitti. Tem Terkos bu penaltı atışında da topu direğe nişanlayarak auta attı. Kalan sürede başka gol olmayınca Oklalıspor ecel terleri döktüğü maçı 2-1 kazanarak lider B.Çekmece Gençordu’nun Kavaklı’yla 2-2 berabere kaldığı haftada zirve ile arasındaki puan farkını 2’ye indirerek şampiyonluk yarışında ben de varım dedi. Bu grupta şampiyonluk ipini önümüzdeki hafta B.Çekmece Gençordu ile Oklalıspor arasında oynanacak maç çözecek.
 

Bakmadan Geçme