Mimarsinan'da keyifler yerinde 5-1

İstanbul Amatör 2. Küme 3. Grupta oynanan maçta Silivri Mimarsinan deplasmanda 1-0 yenik duruma düştüğü maçta etkili bir oyunla Tepecik Anadolu'yu 5-1 mağlup ederek sezona muhteşem bir başlangıç yaptı.

İstanbul Amatör 2. Küme 3. Grupta oynanan maçta Silivri Mimarsinan deplasmanda 1-0 yenik duruma düştüğü maçta etkili bir oyunla Tepecik Anadolu’yu 5-1 mağlup ederek sezona muhteşem bir başlangıç yaptı.

Mimarsinan Baba Hakkı Stadı’nda oynanan maça ev sahibi ekip etkili başladı. B.Çekmece temsilcisi henüz 5. dakikada Nuri Kuru’nun attığı golle 1-0 öne geçti. Konuk takım bu gole 25. dakikada Erdal Mandalı’nın golüyle yanıt verince skora denge geldi: 1-1. Silivri Mimarsinan 40. dakikada Mehmet Yılmaz’la bir gol daha bularak deplasmanda 2-1 öne geçti. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu. İkinci yarıda da etkili olan konuk takım 48’de Mehmet Yılmaz’la skoru 3-1 yaptı. 60. dakikada sahneye bu kez Erdal Mandalı çıktı: 1-4. Silivri temsilcisi 82. dakikada Mehmet Yılmaz’la bir gol daha bularak skoru belirledi: 1-5.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU

Bakmadan Geçme