Mavi Yengeçler sezonu açtı

2022-2023 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Silifke Belediyespor, yeni sezonu Silifke Belediyesi Ünal Ünüvar Spor Tesislerinde kurban keserek dualarla açtı.

2022-2023 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Silifke Belediyespor, yeni sezonu Silifke Belediyesi Ünal Ünüvar Spor Tesislerinde kurban keserek dualarla açtı.

Antrenmanı Silifke Belediyespor Onursal Başkanı ve Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, Yönetim Kurulu Üyeleri ve taraftarlar izledi. Silifke Belediyespor yeni transferlerle kadrosunu güçlendirdi. Genç, dinamik ve hedefi yüksek futbolcularla sezon hazırlıklarına başlayan Silifke Belediyespor, bu sezon da iddialı bir performans ortaya koyacak.

“TAKIMIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Silifke Belediyespor oyuncularına, idari ve teknik kadrosuna başarılar dileyen Onursal Başkan ve Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Takımımızı, kulüp yönetimimizi, teknik heyetimizi, futbolcularımızı ve Silifke spora gönül vermiş tüm taraftarlarımızı tebrik ediyor, yeni sezonda başarılar diliyorum. Futbolcularımızdan teknik heyetimize kadar herkes şampiyonluğa inanmış durumda. Belediye Başkanınız olarak her zaman sizlerin yanındayım. Takımımızı hiçbir zaman yalnız bırakmıyorum. Geçtiğimiz sezon da başarılı bir performans sergilendi. Takımımızın bu kararlılığını ve başarısını yeni sezonda da görmek istiyoruz. Başarılarla dolu yeni bir sezon diliyorum” dedi.

BİSMİLLAH DEYİP BAŞLADIK

Yeni sezon hazırlıklarına ilk etapta kendi tesislerinde başladıklarını belirten Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, “Yeni sezon öncesi yeni teknik heyetimizle iç transferde takım bütünlüğünü korumaya çalıştık. Dış transferde de kadromuza güç katacak takviyeler yaptık. İnşallah bu sezon daha da iyi olacağız. Yönetimiyle, teknik heyetiyle, futbolcularıyla, taraftarlarıyla ve Silifke şehri olarak birlik beraberlik içerisinde başarılı olmak istiyoruz. Sakatlıksız, cezasız, sonu şampiyonluk olan bir sezon olur inşallah.” dedi.

SIKI ÇALIŞIP BAŞARILI OLACAĞIZ

Yeni bir takıma, yeni bir şehre geldiğini, ekibi ile birlikte başarılı olacaklarına inandıklarını belirten Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Faik Demir, “Yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerimizde başladık. İnşallah başkanıyla, yönetimiyle, futbolcularıyla, taraftarlarıyla Silifke Şehri ile birlik beraberlik içerisinde başarılı bir sezon geçiririz. Önümüzde 45 günlük bir süre var. Bu zamanı iyi geçirip lige hazır hale geleceğiz. Bizlere maddi manevi destek veren herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

KADRO GÜÇLENDİ

Silifke Belediyespor’da teknik heyet Süper Lig, 1.Lig, 2.Lig, 3.Lig geçmişi olan Teknik Direktör Faik Demir, Yardımcı Anrenörler Mehmet Şıralı, Yusuf Aslan ve Kaleci Antrenörü Sadık Öztürk'den oluşuyor. İç transferde Mertcan Yılmaz (Kaleci), Suat Beliktaş (Defans), Emin Arı (Defans), Adnan Tizer (Defans), Emre Karataş (Defans), Özcan Özdemir (Orta Saha) Yasin Bayram (Orta Saha), Hakan Berfun Sayar (Orta Saha), Hacı Ali Geser (Orta Saha), Süleyman Öztürk (Orta Saha), İbrahim Türe (Forvet) dış transferde ise, Burak Onur (Kaleci), İbrahim Anıl Tekeli (Defans), Samet Sarıkaya (Defans), Uğur Veli Kara (Orta Saha), Emircan Tuna (Orta Saha), Selahattin Öztürk (Orta Saha), Aygün Duman (Orta Saha), Hasan Aktürk (Orta Saha), Enver Uçar (Orta Saha), Ramazan Zengin (Forvet), Muzaffer Özcanlı (Forvet), Muhammet Emir Araboğa (Forvet) ile anlaşıldı. İkinci etap Afyon’da olacak Silifke Belediyespor, 5-15 Eylül tarihleri arasında 2. Etap hazırlıklarına Afyon İlinde kamp yaparak devam edecek.
 

Bakmadan Geçme