Küçükçekmecespor'dan kupa şov

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden K.Çekmecespor altyapıda kupalarla dolu bir sezon yaşıyor.

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden K.Çekmecespor altyapıda kupalarla dolu bir sezon yaşıyor.

Yeşil beyazlılar son olarak hafta sonunda oynadığı U 17 B Ligi maçında Esenyurt Örnek İdman Yurdu’nu 9-1 mağlup ederek şampiyonluğunu resmen ilan etti. K.Çekmece Metin Oktay Stadı’nda oynanan maç sonrasında da K.Çekmecespor bu sezon altyapıda şampiyon olduğu tüm kategorilerde sahaya çıkarak taraftarlarının önünde kupalarla şov yaptı.

YÜKSEL VE YÖNETİM TAM KADRO KATILDI
K.Çekmecespor Kulüp Başkanı Rasim Yüksel ve tüm yönetim kurulu üyeleri de altyapı takımlarının kupa töreninde tam kadro halinde hazır bulunarak genç oyuncuları tebrik etti. Kupalarla taraftarların önüne çıkan yeşil beyazlılar şampiyonluk şarkıları söyledi.

“BÜTÜN ÇOCUKLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”
Kupa töreni öncesinde bir konuşma yapan kulüp başkanı Rasim Yüksel yola çıkarken gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak spora çekme düşüncesiyle hareket ettiklerini söyledi. Yüksel “Bu yola çıkarken çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak spor sahalarına çekme düşüncesi içinde olduk. Ancak çocuklarımız yaşattıkları şampiyonluklarla bizleri çok mutlu ettiler. Hepsini alınlarından öpüyorum. Bütün çocuklarımızla gurur duyuyoruz. Çocuklarımız için de hepinizden ayrı ayrı alkış istiyorum. Bizim için şampiyonluklardan önce de en önemli değer çocuklarımızın ahlaklı ve iyi bireyler olarak yetişmeleri. Bu çocuklarımız için emek veren hocalarımıza da çok çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımızla da, hocalarımızla da gurur duyuyoruz” dedi.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU

Bakmadan Geçme