Kızılkaya, Emin adımlarla ilerliyoruz

Silivrispor Basın Sözcüsü Cemil Kızılkaya hafta sonu alınan Karaköprü galibiyeti sonrasında yaptığı değerlendirmesinde 'Yolumuzun uzun ve meşakkatli olduğunu biliyoruz ama yol daha bitmedi' dedi.

Silivrispor Basın Sözcüsü Cemil Kızılkaya hafta sonu alınan Karaköprü galibiyeti sonrasında yaptığı değerlendirmesinde; “Yolumuzun uzun ve meşakkatli olduğunu biliyoruz ama yol daha bitmedi” dedi.

Grubunda Play-Off hattında olan Silivrispor hafta sonu lider Karaköprü galibiyeti ile ligin bitmesine 5 hafta kala lige sıkı sıkıya bağlandı. Kulüp Basın Sözcüsü Cemil Kızılkaya yaptığı değerlendirmesinde, “Zorlu bir sezon oldu kısıtlı imkânlarla ve kısıtlı bütçeyle önemli ir yol kat ettik. Grubumuzda 36 puanla altıncı sıradayız. Karaköprü maçı bitti şimdi tüm gözler Çarşamba günü oynayacağımız Osmaniye maçında olacak. Bu maçı alıp ligdeki yerimizi perçinlemek istiyoruz. 

Karaköprü maçında saha içinde aslanlar gibi mücadele ederek maçın hakemin son düdüğü çalana kadar bitmeyeceğini herkese gösteren tüm oyuncu arkadaşlarıma ve başta Özgür Ergün hocamız olmak üzere tüm teknik ekibimize teşekkürü bir borç bilirim. Ve yine tribünlerimizi dolduran tüm sevenlerimize bu galibiyetimiz armağan olsun. Silivrispor kendisini sevenlerle güçlü ve kendisini sevenlerle zirveye ulaşacaktır” dedi.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme