Kızılkaya, Çok büyük emekler verdik

Silivrispor Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Kızılkaya'dan flaş açıklamalar. Kongre öncesi merak edilen soruları tüm samimiyetiyle yanıtlandıran Kızılkaya yönetimde olmasa da her zaman Silivrispor'un yanında olmaya ve Silivrispor'un ismini her platformda haykırmaya devam edeceğini söyledi.

Silivrispor Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Kızılkaya’dan flaş açıklamalar. Kongre öncesi merak edilen soruları tüm samimiyetiyle yanıtlandıran Kızılkaya yönetimde olmasa da her zaman Silivrispor’un yanında olmaya ve Silivrispor’un ismini her platformda haykırmaya devam edeceğini söyledi.

Kızılkaya “Geçen sene Silivrispor kulübümüz amatörden şampiyon olarak 3.Lige yükseldi. 3.Ligde de bizim ilk hedefimiz kalıcı ve istikrarlı bir şekilde yukarı çıkmaktı. Bunun için de güzel bir takım kuruldu. Doğru bir hoca seçimi yapıldı. Yapılan transferlerin hepsi yerinde ve doğru transferlerdi. Çok güzel bir takım olduk. Yönetim olarak da başkanın etrafında kenetlendik. Kulübümüz için elimizden gelen gayreti, fedakârlığı gösterdik. Oyuncularımız da birbirinden yetenekli oyunculardı. Biz hocamıza da çok güvendik. Play Off’ta da golümüz verilmedi, hakkımız yendi. Direkten döndük Play Off’ta. Play Off potasına girdikten sonra da hiç düşmedik. Ve sonuç olarak ligi üçüncü sırada bitirdik. Grubumuzdan da birinci ve ikinci sıradaki takımlar üst lige çıktı. Dilerim ki bu sene Silivrispor’umuz da daha iyi olup şampiyon olur inşallah” diye konuştu.

“BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRDİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUZ”
Geçtiğimiz sezon büyük imkansızlıklar olduğunu ifade eden Kızılkaya “Geçen sene çok imkansızlıklar vardı. Bu sene göğüs sponsorluğumuz yoktu. İmkanlarımız çok kısıtlıydı. Ama buna rağmen biz ilçemizin marka değeri olan Silivrispor’umuza başkan ve yönetim kurulu olarak çok büyük emekler verdik. Takım olarak başarılı bir sezon geçirdiğimizi düşünüyoruz. Tabi ki futbol bu. Yenmek de var yenilmek de. Kah sevindik kah üzüldük. Çok iyi oynayıp da kaybettiğimiz maçlar da oldu. Onlardan da puanlar alsaydık Silivrispor daha da iyi olurdu.” İfadesini kullandı.

“GİDERLER ÇOK AĞIR”
Bu sezon ekonomik nedenlerden dolayı kulüplerin daha da büyük bir yükün altına gireceğini dile getiren Kızılkaya “Bu sezon maddi olarak yükler daha da arttı. Ekonomik sebeplerden dolayı masraflar ve giderler daha da pahalılaştı. Giderler çok ağır. Kulüp başkanımız da yeterli olarak maddi desteği göremediği için seneye devam edip etmeme konusunda çok kararsız. Eğer ki gerekli yerlerden destek alınırsa ben Nuri Çolakoğlu Başkanı tekrar Silivrispor’un başında görmek isterim. Kendisi gerçekten Silivrispor’a aşık bir insan. Kendisinin çok başarılı olduğunu düşünüyorum. Çünkü hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor. Taşın altına elini değil gövdesini sokuyor. Biz de onun yol arkadaşlarıyız, destekçisiyiz kulübümüzün ve başkanımızın.” Şeklinde konuştu.

“TEKRAR OTURUP DEĞERLENDİRECEĞİZ”
Daha önceki açıklamalarında yeni yönetimde olmayacağını söylediğini hatırlatan Kızılkaya “Önümüzdeki sezon yönetim kurulunda olmayacağımı söylemiştim. Silivrispor’a yine desteğim ve sevdam devam etmektedir. Ama Nuri Başkan devam ederse muhakkak beni yanında görmek istediğini söyledi. Bu durumu tekrar oturup değerlendireceğiz. Dediğim gibi bu sene Silivrispor’da olmayacağımı belirttim. Çok güzel bir sezon geçirdik. Çok güzel anılarımız oldu Silivrispor’da. En son Play Off maçını hiç unutmayacağım” şeklinde konuştu.

“İLÇEMİZDE BİR BÜTÜNLÜK SAĞLANMALIDIR”
Silivrispor’un hem belediyeden hem fabrika sahiplerinden hem de siyasilerden destek beklediğini kaydeden Kızılkaya “Silivrispor hem belediyemizden hem fabrika sahiplerinden hem de siyasilerden destek beklemektedir. Canı gönülden desteklenmelidir. Birlik ve beraberlik kurulmalıdır. İlçemizde bir bütünlük sağlanmalıdır. Hangi yönetim olursa olsun ister Nuri Çolakoğlu ister diğer başkan olsun ilçemiz için bence bu olmazsa olmazlardandır. Biz Silivrispor’umuzun kalitesini tüm İstanbul ve tüm Türkiye’ye göstermemiz gerekir. Adını duyurmak gerekir hem İstanbul’da hem Türkiye’de. Önümüzde kritik bir Silivrispor kongresi var. 15 Haziran’da bütün akıllardaki soru işaretleri netlik kazanacaktır. Ben Silivrispor’da kurulduğu günden bugüne kadar emeği geçen kulüp başkanından oyuncusun, hocalarından malzeme toplayıcısına, spor muhabiri dostlarıma kadar herkese çok teşekkür ediyor, saygılarımı, sevgilerimi, şükranlarımı sunuyorum. Silivrispor hakkında inşallah bu kongre hayırlı olur. Silivrispor adını her yerde, her mecrada, her zaman haykırdım, söyledim. Yönetimde olmasam da her yerde Silivrispor’un adını haykırmaya, duyurmaya devam edeceğim Silivrispor’a gönül veren birisi olarak” dedi.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU

Bakmadan Geçme