Kızılkaya, Bu maçı kazanacak gücü sahibiz

Silivrispor Kulüp Basın Sözcüsü Cemil Kızılkaya hafta sonu oynanacak Karaköprü maçı ile ilgili yaptığı açıklamasında 'Grubumuzda lider konumda olan Karaköprü takımını en iyi şekilde ağırlayarak puansız gönderme niyetindeyiz' dedi.

Silivrispor Kulüp Basın Sözcüsü Cemil Kızılkaya hafta sonu oynanacak Karaköprü maçı ile ilgili yaptığı açıklamasında; “Grubumuzda lider konumda olan Karaköprü takımını en iyi şekilde ağırlayarak puansız gönderme niyetindeyiz” dedi.

TFF 3. Lig 3. Grupta Play-Off mücadelesi içinde olan Silivrispor hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde grupta açık ara lider konumdaki Urfa temsilcisi Karaköprü Belediyespor’u ağırlamaya hazırlanıyor. Kulüp Basın Sözcüsü Cemil Kızılkaya zorlu müsabaka öncesi yaptığı değerlendirmesinde; “Takımımız oynayacağımız lig maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Takımımızda ayrıca kanat oyuncumuz Halil Uysal’ın sakatlığı devam etmekte ve bu maçta kendisinden yararlanamayacağız. Takım kaptanımız Oğuz Yavuz’un sakatlık durumu ise netleşti, iyileşme gösteren kaptanımız bu zorla maçta görevinin başında olacak. Takımda tek kart cezalısı oyuncumuz ise Mustafa Aydın’dır. Silivrispor tarihinde bilenler bilir ki hep lider takımlar ilçeye geldiklerinde puan bırakarak gitmişlerdir. Karaköprü takımı grubumuzda 54 puanla açık ara liderliğini sürdürse de bizim için fark etmiyor. Takımımız bu maç konsantrasyonu tam sağlamıştır. İdmanlardaki inanç ve istek oyuncu arkadaşlarımızın gözlerinden okunmaktadır. Maçı çevirecek önemli ayaklara sahibiz ve bu önemli oyuncular da görevlerini yaptıklarında puan ve puanlar almamızda sorun yok” dedi.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme