• Haberler
  • Genel
  • Kırmız, Önemli olan sadece sportif başarı değil

Kırmız, Önemli olan sadece sportif başarı değil

Redpaint Yeşilkentspor Kulüp Başkanı Şahin Kırmızı'dan samimi açıklamalar.

Redpaint Yeşilkentspor Kulüp Başkanı Şahin Kırmızı’dan samimi açıklamalar.

Kırmızı kulüp olarak önümüzdeki sezondan itibaren altyapıya daha fazla önem vereceklerini, Türk futboluna önemli hizmetler vereceklerini söyledi. Sorularımıza dobra dobra yanıtlar veren Kırmızı içtenlikle ve bağlılıkla yapılan her işte mutlaka sonuç alınacağını kaydetti.

“FUTBOLUN GÖNÜLDEN GEÇEN AYRI BİR SPOR OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM”
SORU: Redpaint firması olarak spora katkı sağlarken kendiniz de çıkıp Redpaint Yeşilkent’in formasını giyiyorsunuz. Futbola olan bu sevginizin nereden geliyor?

ŞAHİN KIRMIZI: Önemli olan hangi iş olursa olsun işin mutfağında olmak. Mutfağında olduğunuzda ve bağlılık içerisinde yaptığınız her işte mutlaka sonuç alırsınız. Önemli olan sadece sportif başarı değil toplum genelinde sosyal olarak gençlere dokunmak, fayda sağlamak, gelecek planlamalarında katkıda bulunmak ve onlara doğru yolu göstermektir. Gençlik yıllarımızda altyapı takımlarında oynama fırsatımız oldu. Üniversitede fakülte takımında ve yine bölgesel amatör takımda oynadım. Futbolun gönülden geçen ayrı bir spor olduğunu düşünüyorum bağlılık noktasında. İnsanların gönüllerine girebilmek için herkesin ortak noktası olan spordur. Sporla bir çok sorun ve problemin çözülebileceğine inanıyorum. Hem insanların sosyalleşmesi hem birlik beraberlik içerisinde yaşama olgusunu sağlayabilecek en etkili araçtır.

“ÖNÜMÜZDEKİ SEZON ALTYAPIYA DAHA FAZLA ÖNEM VERECEĞİZ”

SORU: Redpaint Yeşilkent kulübü olarak kısa ve uzun vadedeki hedefleriniz nelerdir?
ŞAHİN KIRMIZI: Kısa vadede elimizdeki aidiyeti yüksek, dinamik arkadaşlarımızı kadroda tutup orta ve uzun vadede de daha profesyonel arkadaşlarla kadroyu genişletmek. Özellikle önümüzdeki sezon altyapıya önem vereceğiz. Redpaint Yeşilkent’i bir altyapı takımı yapıp Türk futboluna katkıda bulunmak uzun vadede hedeflerimizin arasındadır.

SORU: Redpaint firması olarak hr zaman spora destek vermeye devam edecek misiniz?
Redpaint firması olarak Esenyurt’ta bir kadın futbol takımına sponsor olduk. Ayrıca kulübümüzün dışında bazı bölgemizdeki takımlarımıza forma sponsorluğu yaptık. Önümüzdeki süreçlerde bu katkıları daha da fazlalaştıracağız.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU
 

Bakmadan Geçme