Kılıçlı'nın formaları Ali Şahin'den

Silivri faal olan birçok kulübün en büyük destekçilerinden Ali Şahin, Silivri'nin ilk kız basketbol takımı Büyükkılıçlıspor'u da es geçmedi ve takımın forma sponsoru oldu.

Silivri faal olan birçok kulübün en büyük destekçilerinden Ali Şahin, Silivri’nin ilk kız basketbol takımı Büyükkılıçlıspor’u da es geçmedi ve takımın forma sponsoru oldu.

Silivri’de aktif bir şekilde sportif desteklerde bulunan Ali Şahin ilçe gençlerine desteğini arttırarak sürdürüyor. İlçede faal bir şekilde liglerde mücadele eden birçok kulübün sponsorluğunu yapan Şahin tek kız basketbol takımını da unutmadı. Silivri’nin tek kız basketbol takımı olma özelliğini koruyan Büyükkılıçlı Basketbol takımının formalarının teminini sağlayan Ali Şahin açıklamasında; “Gücümün yettiği kadar ilçemin takımlarının yanındayım. İlçede sportif yatırımlar özellikle de minik yüreklere yapılar yatırımlar her geçen gün artıyor. Bizde firma olarak kulüplerimizin yanındayız. Dediğim gibi gücümün yettiğince genç yüreklere yatırım yapanların yanında olmaya devam edeceğim” dedi.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme