Kilci, Daha iyisini yapacağız

Kavaklıspor Kulüp Başkanı Murat Kilci'den yeni sezon öncesi flaş açıklamalar geldi. Kilci geçtiğimiz sezon 1 gol farkla gruptan çıkamadıklarını, bu sene daha iyisini yapacaklarını söyledi.

Kavaklıspor Kulüp Başkanı Murat Kilci’den yeni sezon öncesi flaş açıklamalar geldi. Kilci geçtiğimiz sezon 1 gol farkla gruptan çıkamadıklarını, bu sene daha iyisini yapacaklarını söyledi.

Kilci “Geçen sene kıl payı kaybettik. 1 gol farkla çıkamadık. Bu sene Allah nasip ederse daha iyisini yapacağız. Hedef şampiyonluk. Başka bir hedef yok. Transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bölgesel Amatör Ligden 4-5 oyuncu getireceğiz” ifadesini kullandı.

TRANSFER ÇALIŞMALARI DOLUDİZGİN
Kilci, sponsorluk görüşmelerinin de sürdüğünü sözlerine ekledi. Öte yandan Kavaklıspor’un transfer için çalışmalarını hızlandırdığı, yönetimin Selimpaşaspor’dan, Muratbeyspor’dan, Alibeyspor’dan ve Silivrispor altyapısından bazı oyuncularla yakından ilgilendiği elimize ulaşan duyumlar arasında.

A TAKIM ÖZTÜRK VE ALPER'EMANET
Öte yandan yeni sezonda A takımı Mustafa Öztürk ve Uğur Alper'in birlikte yönetecekleri açıklandı. Hem Öztürk hem de Alper'le her konuda anlaşma sağlandığı kaydedildi.
Haber: İskender KORDU

Bakmadan Geçme