Kavaklı, Terkos'a takıldı 3-3

TFF İstanbul Amatör 2. Küme 1. Grupta sonucu merakla beklenen maçta Kavaklıspor kendi sahasında ve seyircisi önünde Terkos'la 3-3 berabere kalarak puanları kardeş payı yaptı.

TFF İstanbul Amatör 2. Küme 1. Grupta sonucu merakla beklenen maçta Kavaklıspor kendi sahasında ve seyircisi önünde Terkos’la 3-3 berabere kalarak puanları kardeş payı yaptı.

Silivri Ortaköy Stadı’nda oynanan maça konuk takım adeta fırtına gibi başladı. Arnavutköy temsilcisi 14. dakikada Muhammet Yıldırım’ın golüyle 1-0 öne geçti. 27. dakikada İskender Demirel skoru 2-0’a getiren isim oldu. Kavaklıspor bu gole 44’te Ergincan Gidiş’le yanıt verince ilk yarının skoru ortaya çıktı: 1-2. İkinci yarıya da golle başlayan Silivri temsilcisi 51. dakikada tecrübeli golcüsü Mustafa Ayyıldız’la skora ortak oldu: 2-2. Terkos 60. dakikada Yunus Akar’ın attığı golle yeniden öne geçti: 2-3. Maçta son sözü Kavaklıspor söyledi. 83’te bir kez daha sahneye çıkan Mustafa Ayyıldız skoru belirledi: 3-3. Bu sonuçla iki takım da 4’er puana yükseldi.
 

Bakmadan Geçme