• Haberler
  • 3. Lig
  • Kasarcı, Puansız döneceğimizi düşününler vardı

Kasarcı, Puansız döneceğimizi düşününler vardı

Hafta sonu Urfa deplasmanında Urfa temsilcisi Karaköprü Belediyespor önünde iyi bir mücadele sergileyerek 1-0 geriye düştüğü maçı 1-1 ile tamamlayan Silivrispor'da 2. Başkan Selim Kasarcı '1 puana sevinmedim hakkımız 3 puandı' dedi.

Hafta sonu Urfa deplasmanında Urfa temsilcisi Karaköprü Belediyespor önünde iyi bir mücadele sergileyerek 1-0 geriye düştüğü maçı 1-1 ile tamamlayan Silivrispor’da 2. Başkan Selim Kasarcı; “1 puana sevinmedim hakkımız 3 puandı” dedi.

Grupta açık ara lider olan Karaköprü Belediyespor önünde adeta doksan dakika savaşarak mücadelesini sunan Silivrispor sadece maçın hakemini yenemedi. Silivrispor Kulüp İkinci Başkanı Selim Kasarcı maçın ardından yaptığı değerlendirmesinde; “Maçtan önce puan kaybedeceğimizi düşünenler çoğunluktaydı. Biz ise takımızın gücünün ve ne denli savaşçı isimlerden oluştuğunu en iyi bilenler kendimizden emin bir şekilde Urfa’ya gitmiştik. Nitekim Karaköprü takımını zihnen yendik ama maçın hakemini yenemedik. Buz gibi golümüzün verilmediği maçta kaçan 2 puana üzülmek hakkımız olmamalıydı. 

İYİ Kİ SİLİVRİSPORLUYUZ
Neyse buna da şükür, attığımız ikinci nizami golü de vermeyebilirlerdi. İyi yoldayız güçlüyüz, savaşçıyız ve inancımız var. Güçlü Silivri, güçlü Silivrispor işte biz bunu ülkenin her yerinde en iyi şekilde temsil ediyoruz. Hakkımızı bize teslim eden taraftarlarımız ve sevenlerimizin varlığı bizim gerçek şampiyonluğumuzun kanıtı ve bizlere teslimatıdır. İyi ki Silivrisporluyuz” dedi.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme