• Haberler
  • 3. Lig
  • Kasarcı, İlk yarı kötü, ikinci yarı savaşçıydık

Kasarcı, İlk yarı kötü, ikinci yarı savaşçıydık

Hafta sonu İzmir deplasmanında Bornova takımına 2-0 yenilerek ligi puansız kapatan Silivrispor'da İkinci Bakan Selim Kasarcı 'İlk yarı teslim olmuş bir Silivrispor vardı İzmir'de ama ikinci yarı oyunun hakimi bizdik maçı çeviremedik' dedi.

Hafta sonu İzmir deplasmanında Bornova takımına 2-0 yenilerek ligi puansız kapatan Silivrispor’da İkinci Bakan Selim Kasarcı; “İlk yarı teslim olmuş bir Silivrispor vardı İzmir’de ama ikinci yarı oyunun hakimi bizdik maçı çeviremedik” dedi.

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Silivrispor’da 2-0 kaybedilen maçın ardından açıklamada bulunan Kulüp İkinci Başkanı Selim Kasarcı; “Bornova maçını iki devreli düşünebiliriz. Sezonun belki en kötü ilk yarısını oyandık. Hiç hareketlenmedik. Rakip bizi yarı sahasında kabul etti. Topu hızlı çeviremedik. Hiçbir şeyi istediğimiz gibi yapamadık. Kendi oyunumuzu sahaya yansıtamadık. İkinci yarıya çıkarken tamamen değişmiş bir takım vardı sahada. Ne yaptığını bilen sahada her yere basan, hedefe kilitlenmiş bir Silivrispor izledik. Burada sadece golü bulamadık, oyun tatmin etti, baskı tatmin etti, Bornova defansını ve kalecisini geçemedik. Bu maçı hızlı bir şekilde unutacağız. 

BU HAFTA MAÇIMIZI OYNAMALIYIZ
Maalesef liglerin akıbeti şuan belirsiz ve takımın idman programını bile tam yapamıyoruz. Ankara maçında yaşanan olayları kesinlikle onaylamamız mümkün değil. TFF’nin acil kararını bekliyoruz ki çalışmalarımızı bu şekilde değerlendirelim. Oyuncularım yorgun, oyuncularım ve teknik ekibim bekleyiş içinde. Bence bu hafta Tepecik maçı oynatılmalı ve sonrasında ara verilmeliydi” dedi.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme