• Haberler
  • 3. Lig
  • Kasarcı, İlk yarı bitti ikinci yarıyı düşünüyorum

Kasarcı, İlk yarı bitti ikinci yarıyı düşünüyorum

Grubunda oynadığı maçların ardından ligde fırtına gibi eserek zirveye kurulan Silivrispor'da İkinci Başkan Selim Kasarcı temkinli konuştu, 'İlk yarı benim için bitti ikinci yarıyı düşünüyorum' dedi.

Grubunda oynadığı maçların ardından ligde fırtına gibi eserek zirveye kurulan Silivrispor’da İkinci Başkan Selim Kasarcı temkinli konuştu, “İlk yarı benim için bitti ikinci yarıyı düşünüyorum” dedi.

Silivrispor Kulüp İkinci Başkanı Selim Kasarcı yaptığı açıklamasında; “Ligin ilk yarısını en iyi şekilde tamamladık. Ligin açılış maçında Erbaa karşısında aldığımız sonuç dışında her şey beklediğim gibi geçti. Erbaa maçını kazanarak başlamış olsaydık bugün çok farklı söylemler içinde olabilirdik. Şimdi geldiğimiz noktada ise hedeflerimden sadece 3 puan uzaktayız. İlk yarıyı tamamladık ikinci yarı için planlamalarımız var. Yolumuz açık bizi ikinci yarı zorlayacak tek rakibimiz maddiyat olacaktır. Bunun da planlamasını yaptık ve ilerleyen süreçlerde bunların da paylaşımlı açıklamalarını gerekli gördüğümüz zaman yaparız. Bu zamana kadar bizimle yol yürüyen ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim” dedi.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme