• Haberler
  • 3. Lig
  • Kasarcı, İlahi adalet bizim Play-Off oynamamızı istiyor

Kasarcı, İlahi adalet bizim Play-Off oynamamızı istiyor

Silivrispor Kulüp İkinci Başkanı Selim Kasarcı, hafta sonu alınan Karaköprü galibiyetinin ardından yaptığı değerlendirmesinde, 'İlahi adalet bizim Play-Off oynamamızı istiyor' dedi.

Silivrispor Kulüp İkinci Başkanı Selim Kasarcı, hafta sonu alınan Karaköprü galibiyetinin ardından yaptığı değerlendirmesinde, “İlahi adalet bizim Play-Off oynamamızı istiyor” dedi.

TFF 3. Lig 3. Grupta zirvenin sıkı takipçilerinden Silivrispor hafta sonu grupta açık ara lider Karaköprü Belediyespor’u 1-0 yenmesinin yankıları sürüyor. Müsabakanın 90+5.dakikasında santrası olmayan golle üç puana uzanan Silivrispor’da İkinci Başkan Selim Kasarcı; “Göreve geldiğimizde borçlar, yetersiz tesisler, profesyonel lig tecrübesi olmayan oyuncular ve daha birçok problemlerle yüz yüze geldik. Bu galibiyet bize davamızda haklı olduğumuzu kanıtlar nitelikteydi.

KIT İMKANLARLA DA BAŞARI GELİYOR
Bütçemiz kısıtlı, oyuncu profilimiz düşük, tesislerimiz eksikti ama bizim inancımız vardı ve bize inananlar. Önceliğimiz karakteri yüksek oyuncularla anlaşma sağladık. Ardından borçlarımızı azar azar da olsa planlı şekilde ödemeye başladık. Hal böyle olunca işler yoluna da girmeye başladı. Şimdi ise Play-Off mücadelesi içinde kopmadan ilerliyoruz. Bu bütçelerle bu konumda olan kaç takım vardır ki? 

HERKESE TEŞEKKÜRLER
Hafta sonu tüm oyuncu kadrom ve teknik ekibim bana göre tarih yazmışlardır. Futbol otoritelerinin, “Silivrispor kesin kaybeder en iyi sonuçla da beraberlik alır” dediği maçtan üç puan çıkardık. Bu bir gururdur. Bu bir güçtür. Silivri ve Silivrispor inandı bir kere bu yol elemelerdir. Karaköprü maçında saha içinde aslanlar gibi çarpışan, savaşan tüm oyuncu kardeşlerime, bu ordunun komutanları olan teknik ekibime ve bizlere inanarak stada gelen ve takımlarını doksan dakika destekleyen herkese teşekkür ederim. Takım kazandı hedeften sapma yok, yolumuz da bahtımız da açık olsun” dedi.
ENGİN AKIN

Bakmadan Geçme