Kasarcı, Eşit şekilde mücadele etmiyoruz

TFF 3. Lig 3. Grupta zirvenin en yakın takipçilerinden Silivrispor'da İkinci Başkan Selim Kasarcı, 'Biz burada 17 derecede idman yapıyoruz maçımızı yoğun kar yağışı altında eksi soğukluklarda oynayabiliriz, ligde hiç kimsenin eşit şekilde mücadele etmediğini ve şartların eşitlenmesinin de kesinlikle mümkün olmadığı söyleyebilirim' dedi.

TFF 3. Lig 3. Grupta zirvenin en yakın takipçilerinden Silivrispor’da İkinci Başkan Selim Kasarcı, “Biz burada 17 derecede idman yapıyoruz maçımızı yoğun kar yağışı altında eksi soğukluklarda oynayabiliriz, ligde hiç kimsenin eşit şekilde mücadele etmediğini ve şartların eşitlenmesinin de kesinlikle mümkün olmadığı söyleyebilirim” dedi.

Silivrispor Kulüp İkinci Başkanı Selim Kasarcı yaptığı açıklamasında; “Kıt imkânlarla büyük işlere imza atıyoruz. Ligde hiçbir kulüp birbiriyle eşit imkânlarla mücadelesini vermiyor. Kuşadası maçını kazanabilirdik olmadı yakaladığımız pozisyonları doğru kullanabilseydik maçı farklı kazanabilirdik. Şimdi hafta sonu Ağrı deplasmanına gidiyoruz. Düşünün biz Silivri’de 17 derecede idmanlarımızı yapıyoruz ama maçımızı oynayacağımız bölge hava şartlarından dolayı yoğun kar yağışı etkisinde. Bu şartlar altında maça hazırlanıyor olmak hem teknik heyetin hem de oyuncuların büyük handikaplarından biri. Bu hava değişimi için nasıl bir önlem alacağız, oyuncularımızı nasıl hazırlayacağız? Sözün özü eşit şartlarda mücadele edemiyoruz. Ağrı maçı belki ligin en zor maçı olacak. Teknik ekibimiz tüm planlarını bu şartlara göre yapıyor. Hayırlısıyla gidip puanlarla gelmek nasip olsun” dedi.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme