Kartalspor zirveyi ele geçirdi

İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grupta yer alan Kartalspor, kendi saha ve seyircisinin önünde konuk ettiği lider Gülsuyuspor'u 1-0 yenerek liderlikten indirdi.


İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grupta yer alan Kartalspor, kendi saha ve seyircisinin önünde konuk ettiği lider Gülsuyuspor’u 1-0 yenerek liderlikten indirdi.

Bulvar Kubilay Köse stadında tribünlerin tıklım tıklım dolu olduğu maçın 10.dakikasında Gülsuyusporlu forvet oyuncusu Ercan Kumcu ceza sahasında Kartalspor kalecisi Yiğit Demirbilek ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda girdiği gol pozisyonunu değerlendiremedi. Kartalspor oyunda dengeyi sağladı ve ataklar yapmaya başladı. Maçın ilk devresi karşılıklı ataklar sonuç vermeyince 0-0 sona erdi. Maçın 2.devresi de karşılıklı ataklarla devam ederken 85.dakikada maçın hakemi Kartalspor’un sol taraftan yaptığı atakta penaltı noktasını gösterdi. Kartalspor takımının penaltı atışını kullanan Sergen Arışan top ile kaleciyi ayrı köşelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Maçta başka gol olmayınca Kartalspor sahadan 3 puanla ayrıdı ve Gülsuyusporu liderlikten indirerek 2 puan farkla koltuğa oturdu. Gülsuyuspor Kartalspor karşısında aldığı bu yenilgiyle ligde oynadığı 13 maçta 10 galibiyet 2 beraberlik 1 yenilgi 32 puanla 2.sırada yer aldı. Gülsuyuspor ligin 15.haftasını bay geçecek. İstanbul emniyet müdürlüğü çevik kuvvet polisinin aldığı önlemler sayesinde bu maçta herhangi bir olay çıkmadı.

Kadir Küçükay
 

Bakmadan Geçme