Karasu, Selimpaşaspor'u hesaba katmayanlar yanılır

Selimpaşaspor Kulüp Basın Sözcüsü Ege Karasu yaptığı açıklamasında, 'Ligin üçte biri tamamlanmamışken Selimpaşaspor'u hesaba katmayanlar maalesef yanılmıştır' dedi.

Selimpaşaspor Kulüp Basın Sözcüsü Ege Karasu yaptığı açıklamasında, “Ligin üçte biri tamamlanmamışken Selimpaşaspor'u hesaba katmayanlar maalesef yanılmıştır” dedi.

TFF İstanbul 1. Amatör Lig 2. Grupta zirve mücadelesi içinde olan Selimpaşaspor’da Kulüp Basın Sözcüsü Ege Karasu bir basın açıklaması yayımladı. Karasu yayımladığı basın açıklamasında; “Biz bu yola çıkarken hedefimizden hiç şaşmadık. Yönetimimiz de kadromuz da bir plan çerçevesinde oluşturuldu. Rakip gözetmeksizin hedefimize kilitlendik. Ligin son demlerini yaşadığımız bu haftalarda şansız kaybettiğimiz puanlara maalesef ihtiyaç duyuyoruz. Ancak göz dolduran oyunumuz herkesin malumudur. Kimsenin karşı çıkmayacağı şekilde grubun en iyi futbol oynayan takım olmayı başardık. Önümüzde dört hafta daha var, son maça kadar üst lige çıkma şansımızı kovalayacağız, buna inanıyoruz. 

SİLİVRİ’Yİ SİLİVRİLİ OYUNCULARLA TEMSİL EDİYORUZ
Ligin üçte biri tamamlanmamışken Selimpaşaspor'u hesaba katmayanlar maalesef yanılmıştır. Oyuncularımız sahada mücadeleci bir karakter ortaya koymuştur. Bölgemizin gençlerinden oluşturduğumuz bu takım inşallah bir üst lige çıkarak 'gerçek' anlamda Silivri'yi Silivrili futbolcularla Süper Amatörde temsil edecektir. Herhangi bir aksi durumda bölgemizden başka bir takımın çıkması bizim için desteklenmeyeceği anlamına gelmez. Her takıma kazasız ve sakatlıksız bir sezon sonu diliyorum” dedi.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme